Summa sidvisningar

fredag 3 januari 2014

Färdigt till idag Fredag!!

Nu tycker jag att dagarna rullar på så där fort igen och jag skulle gärna vilja sätta ett stopp och kunna njuta av våran ledighet lite mera med nära och kära.
Det är knappt två veckor kvar till  våra sy dagar kör igång igen!!Så roligt men vart har hela jul o nyårsledigheten tagit vägen?

Under våran semester i början på December så hittade jag en tidning i Maspalomas där vi var. Kul tycket jag och köpte givet den .Innehållet var bl.a några Tula Pink mönster som hon designat.
Måtten var i mina favvis mått 2,5 och 5 inch....alltså lite större än i boken 100 blocks som många av er syr .Kanske tom. dessa block finns med i 100blocks boken och som bara är förstorade ,,har inte kollat detta.

Men hur som helst så när jag väl var hemma igen så blev jag såå  hiad (så säger hallänningar!!)och slängde mig över tidningen och mönstret .Kommer ni håg kudden jag sydde??

Jag tog fram en bunt med tillskurna tygbitar i 20cm på hel bredd  3st olika mönster...skar och sydde skar och sydde och av tygerna som bara räckte till dessa block  så fick jag fram denna quilt. 
 
Problemet för mig var och hur jag skulle placera blocken så quilten fick en harmoni...
Duk vadd är det emellan och i natt så kom avslutnigskanten på....
 
 
 
Förstod på kommentarer av kudden att även denna tidning finns  att få tag på här i Sverige.Just nu är allt mitt syrelaterat bort röjt men en dag då jag hittar och tagit fram tidningen den skall ni få namnet på den!!
 
Idag så är  det fredag och följande bloggar länkar jag till!!
 Kram till ER!!! från Bambi

Inga kommentarer: