Summa sidvisningar

fredag 13 december 2013

Färdigt på fredag!!! 13 Dec och Lucia!!För mig är mina länkar dagar bra.
Jag får då skärpa till mig och ha färdigt vissa alster i veckan  detta gör att jag har ingen press men ändå lite åt detta hållet och ALLT  avgör jag ju själv....
Lite så har jag tänkt för eran del också att måndagar skall ni redovisa era arbeten hos mig och Visa och Berätta ,måndag det ni sytt under veckan.
Jag vill ju inte hellre att ni stressar men en liten press är alltid bra att ha ,,eller hur ? För visst vill vi ha klara våra quiltar.
Och på min blogg får ni även visa upp gamla quiltar samt annat quilt relaterat för jag anser att alla quiltar ,böcker tyger tidningar,,,INSPIRERAR!!! och kan trissa igång ett nytt arbete just hos dig!!

Idag så har jag sytt en löpare till en tjej och hon är väldigt speciell för mannen och mig och hon och hennes familj är barnas men även våra vänner än idag och detta är så roligt!!"Mina " andra töser fick ju i somras rosen dukar av mig sydda i bl.a Jelly rolls racet och nu av scrapsen så har jag sytt en löpare även till denna goa tös!!

 
 
 
 Den är på väg och är nog tom. framme i Borås och jag hoppas den passar in i hennes och familjens nyinredda villa!!

Vill ni se de dukar jag sydde i somras??? i Jelly Roll racet...

 
 
samt även en mys quilt med Fleece baksida!! Och allt blev uppskattat och som tur är  ingen påfyllning på centrallager B!!!

Fredag länkning till  http://crazymomquilts.blogspot.se
http://richardquilts.blogspot.no
och
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.ca

Snart ny helg och tredje advent!!Kram på er från Bambi

Inga kommentarer: