Summa sidvisningar

onsdag 20 november 2013

En till ny!!

 Denna morgon vaknar jag till något kallare morgon och tittar jag på termometern är det tom. minus grader ute .Jag är uppe lite tidigare idag  dels  för att skriva här men också för att göra mig i ordning till en sy träff om en stund.

Igår så visade jag en lite större necessär sydd av 2,5 inch kvadrater och idag tänkte jag ni skulle få se på en lite mindre modell.
Dessa prov exempel skall jag ha till ev. sy träffar i framtiden tänkte jag .Min tanke är att man ska kunna använda sina scraps  och sy utav.
Givet givet så kan man ju skära till egna kvadrater av givna och tänkta tyger.

Som jag berättat tidigare så har jag en låda där jag har samlat scraps  kvadrater i 2.5 inch och just detta mått "älskar" jag att arbeta utifrån.
Jag har   en riktigt härlig "godis"låda med  färdigskurna kvadrater och nu så är halva jobbet redan gjort när man sedan skall sy.....
och det är  så härligt att ta en näve med scraps kvadrater och bara sy ihop.... 
 
Den lite större necessären har jag satt med  viledona  emellan medan den lite mindre är bara vadd och det är klart att det blir en skillnad på styrsel emellan dem. Så det får också bli ett litet exempel....till kommande dagar.
 
Idag är en annan sydag  och om dryga 4timmar är jag hemma igen och får fortsätta leka med nya scraps kvadrater!!
 
 
Bambikramar till er alla!!
 
 Inga kommentarer: