Summa sidvisningar

tisdag 10 september 2013

Vilken start .....
det blev igår på min sömnad och detta efter ett telefonsamtal...tänk så lite som behövs för att man ska komma igång med sin hobby!!
Idag känner jag mig så nöjd så nöjd och jag har kommit långt på många alster.

Idag så har vi ett bra sy väder här i Varberg  och  det är grått och regnigt ute så det är alldeles perfekt att vara inne och sy eller något liknande.

Tack alla om kommenterade och berättade om eran dag igår och för att ni gillade mina alster från Charm Packs.
Att få så mycket beröm och att ni gillade mina quiltar det stärker mig och får mig att spinna vidare på nästa förpackning av dessa kvadrater.

Jag berättade  inte om att det finns små förpackningar också 2,5x2,5 inch och  innehåller 42 st små kvadrater och fungerar på samma sätt. 
 

Detta mått är perfekt att använda till den lilla twisterlinjalen bara ett tips om ni är sugna.....Till denna kudde har jag använt 36 av 42 kvadrater och det räckte och blev denna kudde, serien heter Comma.

Idag så har jag en tanke om att sy ett nytt mönster och skulle då behöva ha en Layer Cake den stora Charm Packen(10x10 inch eller ca 25,5x25,5 cm) men tyvärr så har jag ingen hemma.
Får väl se hur jag löser det hela.....

Skall ju åka på en sy träff över helgen och då till Förslöv och där lär det väl finnas att köpa hoppas jag.

Ja då var dagens inlägg klart och det jag skrivit om idag var inte det jag tänkt ,så kan det också bli men det som var tänkt tar vi väl imorgon då.
Hur som helst så länkar jag och det får duga med min lilla Comma kudde idag ,,,,till


http://conniekresin.com
http://quiltstory.blogspot.seVar rädda om er och ha det gott /Bambikramar  i massorInga kommentarer: