Summa sidvisningar

onsdag 17 juli 2013

Höstkväll!!





Tänk som det kan bli  ... häromdagen kom ett trevligt mail till mig från en go tös.. från Färgelanda.
Gunilla  var med och sydde mina tankar på webben om det Japanska puzzlet.
Har ni missat detta gå då tillbaka till den 23/6 så kan ni också hänga med.

Nu var Gunillas väggkvilt färdig och jag är så glad av att vi alla får ta del av den.Gunilla har tänkt på den  kommande höst och är tidigt ute  och är nu rustad med en ny fin quilt!!Kolla hennes quiltning!!
Tack Gunilla !!

 
 
Jag håller på som mest med att sy på upphängnings remsor till de quiltar jag skall ha med på våran utställning på måndag.
Kan tala om för er  att det är inte lätt att välja... vilka quiltar....som jag ska ta med ...för hela mitt centrallager B är överfullt!!
 
Titelen till utställningen hjälper inte så mycket heller,,,Äntligen hemma,,,,för visst kan alla quiltar passa hemma.
Ni som föjer min blogg har kanske en önskan eller kan hjälpa till och tycka till ,,finns det någon speciell quilt ni fastat för  som jag sytt,,,,som ni skulle vilja se på måndag??
 
 
Frukosten är just  intagen  på altanen och det kommer att bli en fin sommardag även idag.Några åker hem från oss idag och ikväll så blir det en röj och städdag....
 
Så är livet här hos min Rutkock och mig!!
 
Bambikramar
 

3 kommentarer:

Dollandesign sa...

Gunilla, ja jag tycker också att det är "en go tös från Färgelanda"!
Hennes Japanska puzzel är så stiligt i de höstaktiga pusselbitarna mot den svarta bakgrunden. Det som var fiffigt också var att hon lät två pusselbitar vara i bottentygets färg så hennes pussel blev "ett nytt mönster" så som jag ser det!
Har jag tur får jag se denna quilt i verkligheten.

Dollandesign

Lizzan sa...

Inte alls lätt att välja, men jag tror du fixar det alldeles utmärkt!
Ha det gott
Kram Lizzan

Anonym sa...

Finns väl hur många som helst man skulle vilja se! Mormorsrutan, eller Farmorsrutan, likaså Skuggquilten som nu var med i Rikstäckets tidning är några favoriter bland alla. Jag hoppas kunna titta in under nästa vecka, vet av erfarenhet att det brukar vara väldigt fint. Lycka till Hälsningar Birgitta