Summa sidvisningar

lördag 8 juni 2013

Vill ni??

 
vara med och fira min blogg och mig??

Vad jag firar ,,jo mitt räkneverk har slagit över 200.000 besök!!En mycket lycklig och glad bloggerska fick ta emot familjens hyllningar  här i tordags som bjöd på ett glas bubbel.

Tillsammans med Butikenannalunda,, och Anna så
lottar jag ut ett presentkort på 150;- i hennes butik till någon av er där ute.Ni kommer då få  en möjlighet att botanisera i hennes butik eller på webben.(http://www.butikenannalunda.se )

Vad skall ni då göra? Jo...skriva en rad och kommentera min blogg eller  mig och det får givetvis vara både positivt och negativt.

Skvallrar ni på era bloggar om min utlottning så blir det en x-tra lott.

Alla ni som brukar kommentera på Facebook ,,gäller samma sak en kommentar om min blogg eller mig,under dagens inlägg.

Jag vet att många av er läsare är trogna och läser mina inlägg varje dag och kan av någon anledning inte kan  kommentera här på bloggen..Vill ni vara med i Annas och min utlottning ,,maila mig !!

Det är bråttom ,,ni har bara fram till Måndag  kl. 12.00 på ER!!!

Vad gillar ni mitt 901 inlägg här på bloggen idag???

Bambikramar till er alla!!

38 kommentarer:

Dollandesign sa...

Den dörren som Du visar en bild på har jag gått in och ut genom. Så jag kan "se framför mig" allt fint som man kan välja bland om man skulle ha turen att vinna "Annas presentkort".
Jag tycker att det är fantastiskt att Du har en inneboende entusiasm som Du via Din blogg kan förmedla till oss intresserade Cybervänner. Du har alltså gjort 901 inlägg och haft över 200.000 besökare! Det är imponerande, tycker jag.

Dollandesign

annemarlen sa...

Grattis än en gång, många besökare och massor av inspiration har din blogg.

Klart man vill vara med i utlottningen. Skulla gärna kliva in genom den dörren... men får nog nöja mej med webbutiken än så,länge. Men man vet aldrig...

Ha en skön helg, kram.

Quiltstina sa...

Jag vill gärna vara med på utlottningen! Jag följer din inspirerande blogg och längtar efter att få sy.

Anonym sa...

GrAttis grattis "fröken" hoppas allt är väl o du orkar 901 inlägg till kramisar Märit

Ullis sa...

Grattis Eva till alla besök! Jag är rent usel på att kommentera på bloggen, men jag läser den varje dag. Jag vill gärna vara med på utlottningen. Kramar Ullis

Sarah Craig sa...

Congratulations, Eva! I always enjoy visiting your blog - such pretty things are going on at your place! Here's to 200,000 more visits!!

Anonym sa...

Grattis till 200 000! Även om jag är dålig på att kommentera, så läser jag varenda dag. Du är en sån idéspruta! Fortsätt med det! Tänk att nån gång få gå in genom den dörren! Nu får jag nöja mig med nätet. Tänk om jag kunde vinna...
Kram, Gunilla G

Turid sa...

Gratulerer! Ja, er det ikke supert med disse bloggene. Tenk på alle de fantastiske folkene vi møter, og alt det vi lærer av hverandre. Kjekt og inspirerende å følge din blogg. Ha en flott helg!

Kathy S. sa...

Congrats on your 200,000 visits! I found your blog via the Friday Linky parties at Richard and Tanya Quilts. So glad I did! Of course I'd love to celebrate with you. Whoop whoop!

Maxine sa...

Congrats on 900+ posts. Love your sewing adventures. Thankful for the Google Translate button. Here's to 200K more hits!

Anna i Sandviken sa...

Stort grattis till din alldeles fantastiska besöksstatistik! Det är verkligen välförtjänt!

Det roliga med din blogg (tycker jag) är att du skriver så mycket om din vardagskviltning och har så många bilder. För just den där vardagsinspirationen, den som lockar att göra enkla, roliga kviltar, det är den som man bygger de där mer sällsynta storverken på.

Varm kram från mig till dig och tack för allt du ger!

Pumlans flitiga fingrar sa...

Så inspirerande, med en outtömlig energi, är du och din blogg!
Bara fortsätt så!

Lena sa...

Inslag nr 13 måste ju betyda tur!!!!
Tack för att du förgyller min kväll var dag. Har flera bloggar som jag kollar men endel kvällar får jag göra en snabb variant och då är din blogg en av dem som jag alltid klämmer in. Du visar och inspirerar så mycket av olika stilar och metoder. Att du samtidigt klämmer in en text som underhåller är ett extra plus. Fortsätt nu kan du bara se fram emot ditt 1000de inslag och dina 300000 läsare.
Kram från Lena i Örebro

Grete sa...

Gratulerer med over 900 og 200 000! Imponerende! Jeg vil gjerne være med på din feiring, og skulle selvsagt gjerne gått inn gjennom Annas dør, men blir nok netthandel! Jeg koser meg alltid med dine blogginnlegg, mye inspirasjon å hente hos deg! Mangler bare tid.....

Bibbi sa...

STORT GRATTIS!!
Det är konstigt vad ditt räkneverk tickar iväg!! Eller rättare sagt: Det är ju inte såå konstigt... när du alltid har nåt nytt att visa!!
Negativt? Jo... det skulle väl vara att jag aldrig nånsin kommer att hinna eller orka sy en bråkdel av allt du gör!! Jag länkar så klart och får en extralott!
KRAM// Bibbi

Maja sa...

Grattis till en fin besöksstatistik!
Jag är med och hjälper till att hålla den högt!
Jag har gjort en klickbar länk i min blogg och skriver här.
Garanterar mig två lotter, hoppas jag!
Kram och Lycka till med fortsatta bloggningar!
Maja

Unknown sa...

Gratulere kjempe mye med så mange besøkene. Koselig at du vil dele gleden med oss med gave til oss lesere. Det er jo du som gir oss glede og inspirasjon med dine positive innlegg.
Skulle lagt ut på min blogg,men klarer det ikke fra her jeg er...... nå men 26 g og høy luftfuktigheten kl 11 på kvelden er deilig. Kos deg i helga. Klem fra Hilde

Unknown sa...

Gratulere kjempe mye med så mange besøkene. Koselig at du vil dele gleden med oss med gave til oss lesere. Det er jo du som gir oss glede og inspirasjon med dine positive innlegg.
Skulle lagt ut på min blogg,men klarer det ikke fra her jeg er...... nå men 26 g og høy luftfuktigheten kl 11 på kvelden er deilig. Kos deg i helga. Klem fra Hilde

Katti sa...

Så roligt att ha så många läsare! Men din blogg är så intressant att följa så det är inte så konstigt att du har så många besökare! Du fins som tips på min blogg! Lycka till i fortsättningen!

Elsie sa...

Skål o Grattis till 200tusen.
Jag gillar att läsa din blogg varje dag, det är ett måste. Kram från Elsie.

Wivi sa...

Grattis igen till så många besök och även grattis till över 900 inlägg.
Din blogg är en av dem som jag "måste" läsa om jag bara hinner med ett fåtal.
Din entusiasm smittar av sig långt utanför Sveriges gränser.
Länkar på min blogg och hoppas på tur.
Kram

JaneGardner sa...

Ojojoj....härligt firande till alla besök! Grattis till att du och din sida finns till :-D)
Absolut att jag vill vara med i utlottningen.
Bamsekramar
Vivianne

Agneta sa...

Jag vill förstås vara med i utlottningen och hoppas på tur. Jag läser din fina blogg regelbundet och inspireras varje gång.

Agneta sa...

Grattis också till så många besökare! Det föll bort i min kommentar.

Smultronbo sa...

Stort GRATTIS till 200k. Hoppas du har en bra helg.

Immi sa...

Grattis till alla dina besök. Självklart läser jag din blogg varje dag och låter mig bli inspirerad! Fast tyvärr inte blir det en bråkdel utav allt som du syr...
Skriver även några ord i min blogg..
Kram..

Kerstin sa...

Det är klart att jag vill vara med och fira dig och din blogg, Eva! Den innehåller så mycket inspiration, missar inte en dag!
Länkar så klart till min egen blogg fast jag är sent ute.
Stort grattis!!

LoNiPe sa...

200000 klick det är inte illa. Själv har jag bara haft min blogg sen nyår och är jätteglad för mina 1100 klick (nånstans måste man börja) Jag är en av alla som ofta är inne hos dig och läser och får inspiration av allt du skapar. Så mycket vackert och så mycket kunskap och ihop med Annas fantastiska sortiment kan det inte bli annat än fyrverkeri. Grattis och keep on blogging:)

LoNiPe sa...

Glömde ju skriva att jag länkar naturligtvis på min blogg så jag får en extralott. Kram

Birgitta Nilsson sa...

Härligt att du orkar dela med dig av allt vackert. Alltid roligt att läsa varje dag. Grattiskramar från Birgitta på Tjörn

Carin sa...

Hej.
jag läser din blogg varje dag,
mycket inspiration.

Gunilla sa...

Grattis till ett fint besöksantal.
Jag är gärna med i utlottningen och skriver i min blogg också = två lotter.
kram

Mia B sa...

Hej och Grattis till ditt fina besöksantal. Jag brukar läsa din blogg varje dag. Tycker att det är roligt att få inspiration av allt fint du syr. Jag begriper inte hur du hinner med allt.
Lycka till med ditt syende och bloggande i fortsättningen.
Kram Mia

Anonym sa...

Gratulerar till de 200000 besökarna, inte alls konstigt, så härliga och inspirerande arbeten. Alltid roligt att se vad du hittat på! Tack för all inspiration ochvvackra saker. Ser fram mot nästa , ... Och nästa. Och nästa. Hälsning Birgitta

Malisquilt sa...

Grattis till 901 inlägg och 200.000
besökare. Jag läser din blogg nästa alla dagar men är dålig på att komentera.

Maria i Falun

Anonym sa...

Grattis till dina många besök. Alltid lika roligt att kika in hos dig jag får så mycket inspiration av allt du syr. Hoppas jag har tur i din utlottning.
Kram EvaM

Catarina C sa...

Du är verkligen flitig med dina inlägg och som alltid trevliga att läsa. Klart att jag vill vara med på din utlottning. Lägger också in det i min blogg! Kram

InGa sa...

Jeg leser jevnlig din blog, og blir inspirert. :-)
Lykke til.