Summa sidvisningar

lördag 1 juni 2013

Sommar!!

....så härligt....solen den skiner och igår gick temperaturen upp till nästan 40 gr(Isolen!!) ..havet har strävat upp sig till hela 17gr varmt.
Mannen och jag kommer att göra och ta med en liten picknick korg till bryggan senare  idag och njuta av denna sommar vi nu har och  längtat efter så.

Igår var jag mest på altanen och njöt av det fina vädret.En stor quilt fick vara med i knät och jag sydde de sista stygnen på en lukkekant.
Det var så skönt att få klart detta ,,,eftersom det är stort och tungt men också väldigt varmt att ha i knät!!!

Idag funderar jag på att flytta ut symaskinen till altanen .Det går bra att sitta ute eftersom det inte blåser speciellt mycket.Enda kruxet är att den är tung  att flytta.
Så vi får väl se hur det blir men sömnad skall det bli.


 
 
 
Dagens bild blir en lite necessär ,,som var en utmaning från en sykompis Anita.Vi var några som fick en bunt  gult bomullsband av henne och göra någonting utav..och ha med oss att visa på nästa syträff.
Anita själv och jag hade sytt medan de andra kompisarna kanske missat det hela.Nu får vi hoppas att till Augustis träff finns flera alster med att visa upp.Om ,,så fotar jag givet så ni läsare får ta del.
 
Nu undrar jag vad ni har på G,,,???
 
 
Lördagskramar från Bambi!!!
 
 
 
 
 


3 kommentarer:

Gudrun sa...

Så söt i vitt och gult!
Syr en syväska, kanske med tanke på största barnbarnet:-)).
Man vill ju gärna påverka dem:-)))
Kram och härlig första juni.
Gudrun

Catarina C sa...

Har inte kommit fram till symaskinen än, blir nog inget idag. Var på ÖQ i Limhamn idag och som vanligt lika trevligt som alltid. Kanske blir det något sytt imorgon! Kram

Dollandesign sa...

Det var en söt liten necessär Du har sytt, tycker jag. En kul ide´ att utgå från en bit gult bomullsband, och Du syr i vitt och kompletterar med tre gula knappar. En stilren design!

Dollandesign