Summa sidvisningar

tisdag 26 mars 2013

Tisdag!!Godmorgon mina vänner...åter ser det ut att bli en fin dag ,,solen lyser in på golvet och temperaturen strävar uppåt.Morgonkaffet blev dock intaget inomhus,men snart så blir det en sväng ut  till solstolen...och näsan i vädret!!

Min näsa har pekat uppåt ett tag,,,,,skämt,,, men jag känner mig himla nöjd med sömnaden denna månad...och vill passa på att Tacka för de kommentarer jag fått ,,både på Facebook,mail och här på bloggen.Roligt att ni gillar alla mina tokiga scrapsquiltar.

Idag så har ju Connie,,på Freemotion by the River,,sin tisdagslänk,,,och den är redan öppen så jag kör väl denna bild till henne....


 
 http://conniekresin.com

 
Dessa tyger kom för drygt två år sedan ,,födelsedagspresent från Maria,,och ""äntligen"" sa hon nästan ..så har det blivit något av dem...men idag är jag glad att jag väntade så länge ,,för denna lilla quilt känns så rätt till dessa tyger!!


 
 
Ett paket damp överraskande ner i min  brevlåda igår ,,Tusen tusen Tack Dollandesign,,bilden på detta kommer imorgon,, så roligt!!!!Tack igen!!

Hoppas ni får en bra tisdag,,det skall jaag iaf. ha!!!!Bambikramar i massor

Inga kommentarer: