Summa sidvisningar

onsdag 20 februari 2013

Snart påsk!!

Imåndags  på våran sydag  hade jag med en stor korg med vevade tumblers med mig.Jag hade vevat på min Accu Quilt Baby Go tidigare här hemma,,vevat av gamla tyger,,av de där små bitarna som egentligen det aldrig blir något utav.
Dessa Tumbler är väldigt roliga att sy ,,och när man vevar får man på några minuter en stor hög utav dem...man kan placera dem lite olika också och få fram olika mönster.Ett av dessa mönster sydde jag en liten påsklöpare ,,för att ha som demonstrations exempel...till kommande utflykter....
 
 
 
 
eller om någon kanske vill ha den till sitt påskbord??För visst duger den att spilla på???
 
Jag har quiltat med en japansk Tiretråd,,lyser så fint,,,just på lystern så är den lite lik Aurfils sytråd.
 
Under dagen denna onsdag,,mitt i veckandagen,, skall en lite avslutningskant sys fast på en ny quilt,,och då på och till morgondagens blogg.
 
Igår så visade sig solen lite då och då ,,några vita fjun ramlade ner från himmelen..låter fint,,men så blåste då den där nordanvinden ,,,,,vilket gjorde att det var skönt att få vara inne och ex,, sy!!Dagens väder är gråååååååått....
 
Vad gör ni mina vänner ,,därute,, vad har ni på G ,,,tankar ,,funderingar?????Vore så trevligt att få veta ,,och så även lilla jag kan få en vitamininj.
 
BAMBI kramar till ER alla!!!
 

6 kommentarer:

Wivi sa...

En sådan vitaminkick kan behövas, det är lika grått i huvudstaden och snöplogarna har dundrat fram under natten.
Kram

Dollandesign sa...

Ja, Du Eva-Brit, det var säkert inte det Du ville veta. Men jag står just i färd med att åka till stan för att besiktiga bilen.

Dollandesign

Catarina C sa...

Din Påskduk blev jättebra, bra att vara ute i god tid. När jag skar till remsorna i batiktyger för min bonad blev det en del rester kvar som jag nu börjat sy ihop, det ska jag göra idag. Kram

Anonym sa...

Quiltar min duk som blev till i måndags kram Märit

Elsie sa...

Jag håller på att sy kanter på mitt randiga täcke, men jag kan inte göra det färdigt för jag har ingen vadd får vänta till nästa torsdag.Kram Elsie.

Jenny sa...

Gul är kul!