Summa sidvisningar

måndag 7 januari 2013

Remsor igen!!Idag så börjar årets första hela jobbar vecka för många av er,,och jag tror det är många som känner både glädje och sorg när väckarklockan ringde nu på morgonen.
Mina barnbarn startade sin vårtermin med studiedag,,så de sover säkert sött i sina sängar där de bor.

Jaa mina vänner detta med scraps... kanske är det dax för mig   att sluta nu  och sy upp gamla tygbitar?? Och börja sy med lite nya härliga vårtyger???
Jag tror att våra quiltaffärer gärna ser mitt sista alternativ.Hur som helst så får ni stå ut med en ny topp med scraps idag.....igen.


 
 

Dessa block låg bara och skräpade,,och de sydde jag ihop....fortsatte att sy ihop remsor runt om..till kant..och så här får det bli...Kanske inte den vackraste och mest välsydda,,men den kommer säkert att bli använd av någon.Om inte så isolerar den gott i centrallager B!!
Men det viktigaste ,,jag har haft så roligt!!!!!

Nu får denna topp ligga till sig,,eftersom vadden  är slut här hos mig.Vidare så hade jag inget bra tyg till bakstycket heller.
Det är fantastiskt roligt att sy toppar,,men så kommer resten ,,monteringen bakstycken och quilttråd... för att få det hela färdigt och inte bli ett Ufo,,och det är inte alltid så lätt att ha allt hemma.Jo,, om man planerar kanske....men det har inte jag gjort.....så är det!!


 
 

Här kommer några gamla bilder på toppar ,dessa ligger nu tryggt  i  centrallagret och är monterade och färdiga....för nya äventyr!!


Bambikramar till er alla!!!
8 kommentarer:

Wivi sa...

Härliga arbeten. Undrar hur långt mina scraps räcker?
Kram

Anonym sa...

wow wow wow!!! Helt i min smak, superfint och frächt. Kram från MonicaJ

Anonym sa...

Bild nr 2 har jag vid ett tillfälle skrivit ut och haft som inspiration när jag sydde mitt scrapstäcke, bilden hänger fortfarande framme mitt framför näsan och gör mig så glad varje gång jag ser den. Du inspirerar verkligen till många alster. Tack
God fortsättning på det nya året.
Mvh
Birgitta

Gudrun sa...

Hmm... ibland hjälper det inte att ha grejerna hemma heller. Intresset slocknar när jag har sett hur det blir. Jobbar med det!!!!
Och det blir så fint med scraps !!
Fina jobb du gjort

annemarlen sa...

När det blir såna här fina arbeten så gör det ju inget om man nallar från tyghögen också!
Superhärliga jobb du visar upp.
Kram

Catarina C sa...

Man kan göra mycket fint med scraps som du nu har bevisat! Kram Catarina

Lizzan sa...

Ännu en härlig samling inspiration!
Kram Lizzan

Amnikki sa...

Wow, så inspirerad jag blir av alla dessa vackra saker du har gjort med dina scraps. Har åxå en hel del såna, men måste först göra klar de arbeten som ligger på sybordet!
Tack för din härliga positivitet åxå!

textilanna