Summa sidvisningar

måndag 17 december 2012

Nu börjar det dra ihop sig och julen den knackar på stugorna och vill komma in.Är man ute och går på kvällen kan man se hur pyntat det är hos de flesta..Och i förra veckan när snön låg var det så vackert utanför alla stugorna också med alla lycktor som lysste i den vita snö som då fanns.

Här hos oss ,,visst är det pyntat inne iaf. och då med ljus,,för det älskar jag !Vi  har haft lite bekymmer nu när Svea har gått omkring här och viftat med sin svans!!

Annars har jag mest pyntat med scraps i påsar eller högar,,dessa gillade Svea också,,så jag har nog mest legat på alla fyra och plockat upp från golvet,,,och det kommer nog att växa fram några små alster till i veckan tror och hoppas  jag.

Läste igår på en av kommentarerna om att jag skulle kolla min brevlåda idag,,hm,hm  kan förrådes fyllas på tro??

Vill då passa på och visa ett ifs. gammalt scrap projekt,,men kanske kan jag ge lite inspiration med denna quilt???

Ha en bra start på denna veckan,,och kom ihåg ,,julen kommer och blir så bra ändå,,utan stress!!!

Måndagskramar från Bambi!!!

2 kommentarer:

Maja sa...

SUPERSNYGGT!
Du är hedersmedlem i Majasscrapsklubb!!!
Kram

Hantverkarglädje sa...

Ja visst ger du inspiration med denna fina quilt. Jag kom att tänka att en sådan borde jag göra i matchande färger som passar till något av rummen. Ibland vill man ju förnya något och inte se de gamla tavlorna hela livet. Dessutom har jag väldigt massa tyg eftersom jag sytt lapptäcken och annat "lappat" tidigare. Önskar dig en skön och trevlig jul.