Summa sidvisningar

torsdag 13 december 2012

Luciamorgon!!Visst är det himla mysigt att stiga upp denna morgon till levande ljus och fin sång....Numera får vi bara titta på detta via TV:n,,men det går bra det också!!

Gårdagen syddes det här ,,små små bitar sammanfogades till stora block.Nu har jag 14 st stora färgglada ,,härliga block,att gå vidare med...
 
 
 
Nu är frågan om jag skall sy ihop dessa till en MYLLER quilt ,,vad tycker ni?? Eller skall jag göra som Victoria på 15 minutes of play ,,skära i sönder dem en gång till?????
 
Hoppas ni vill ge ett tips till mig och så får jag sova på saken ..och bestämma mig,,Det är ju en vecka till nästa Finish it up Friday....Och morgondagens stora quilt till denna titel är nästan klar ,,bara lite avslutningskant kvar...men idag är det ju torsdag!!!!
 
Att få gå loss i en påse med scraps tycker jag är fantastiskt roligt,,jag drömmer mig bort i min egna lilla värld,,fantiserar ,,planerar ,,ändrar mig och fortsätter att sy,,och vips så har jag ett gäng med scrapsblock...Då kan man ju tro att påsen börjar att tömmas,,men icke sa nicke,,nej idag är den överfull igen och jag får inte ihop den....Så det blir att ta fram en ny påse och knyta om ,för just nu är det slut ,,tror jag,, för denna gången med scraps projekten.
 
 
 
 
 
 
Det finns så många andra saker som jag vill göra,,och måste göra!!Tror själv det är bra att varva de olika teknikerna.
 
 
 
 
Titta på bilden ,,,detta kom igår med posten,,,,,,från Gunilla-sytanten!!!Hon visade en färdigsydd iPadväska i dessa tyger på sin blogg,,och jag gillade den väldigt mycket och kommenterade tyget ,,speciellt !!Snälla Gunilla skickade tyget sedan till mig,,kalla det tur!!!!
TACK Gunilla,,,och krya på dig också!!!!
 
 
Tur ja,,ni glömmer väl inte våran utlottning,,GÅ tillbaka till lördagens inlägg och läs och kommentera ,,då kan ni också ha tur!!
 
Torsdagskramar från Bambi
 
 
 
 
 

11 kommentarer:

Maja sa...

Jättefint med dessa granna block!
Visst är det roligt att något som man sysslar så mycket med, scrapssömnad på detta vis, helt plötsligt blir något som kommer i ropet och får en hel bok i ämnet.
Vi såg väl detta som en rolig sysselsättning och något som gör att scrapsen tar slut, men helt plötsligt så är det en teknik och nästan som en konstform.

Grattis till tygerna!
Fina och du gör säkert något bra av dom!
Kram

Grete sa...

Skal si du har sydd av rester, så mange fargerike blokker! Hadde de vært like store, ville jeg anbefalt svart ramme rundt hver blokk, og så laget tepper av alle blokkene. Det ser ut til å være blokker til flere tepper. Du kan vel lage svarte rammer rundt selv om blokkene ikke er like store, det blir bare litt mer tankearbeid for å få alt til å passe sammen. Spennende å se hva det blir til slutt!

evaj sa...

Jag tror jag fortsätter vara ekorre..... Men ngn bok ,, nej inte av mig iaf!! Tack för din kommentar! Kram

evaj sa...

Hej Grete!! Var inne på svart också ,, min färg,, men även mörkt blått ,, återstår att se hur det hela blir. Tack för din kommentar!! Kram

Stina Blomgren sa...

Härliga block!!!:0))

evaj sa...

Tack Stins!! Och kramar

Pumlans flitiga fingrar sa...

Visst är det kul att sy av scrapsen, och att det blir så fint. Jag skulle nog välja att skära dem en gång till och sedan kombinera med något enfärgat till en stor kvilt! Men valet är ditt och det blir bra hur som!

evaj sa...

Tack Pulmans flitiga fingrar,,skall ta med det i sömnen inatt!!Kram

Wivi sa...

Vilka härliga block.
Jag tror att tomten har den boken med sig i säcken till mig :-)
Kram

evaj sa...

Wivi ,jag vill också ha ett hårt paket till jul!!Kram

Jenny sa...

Och vilka kul scrapsrutor! Täcke med remsor? Eller kassar? Eller vad som helst blir ju underbart :-) Kram