Summa sidvisningar

lördag 24 november 2012

En snabbis till Boråsgjorde vi igår em. KJ. hade ett beök i Kinna och när vi ändå var halvvägs så åkte vi vidare,mot våran gamla hemstad.Träffade en av sönerna med familj,,de andra var på annat håll och inte hemma,,men bilen ställer säkert kosan snart igen mot samma mål..

På fm. igår så röjdes det ,,quiltar kördes iväg,,och väl när detta var färdigt så åkte vi  ju iväg,,,Så inte blev det sytt så himla mycket.Kanske skönt och tur för min lilla Janne ,,han behöver också få lite lugn och ro emellanåt!!


Nu har jag sytt upp de sista tygbitarna jag fick av Maria för ett tag sedan ,,och väl framme vid kanten så tog det vita tyget slut!!Typiskt ,,men jag skall kolla hos Anna om hon har kvar det...Har köpt det där förut,,och hoppas nu på att det finns kvar.
Detta block skall bli  en duk till bordet och så kommer det två kuddar också...Den turkosa kanten skall jag nog skära ner lite..tror jag..


Så inget av dessa arbeten  är helfärdiga ännu....Innerkuddar blir inköpta på Gekås nästa gång jag åker dit,,Jag vill vänta och sy färdigt dem ,,för att se vilket mått på innerkuddarna jag får tag i..och så är det ,,,det vita tyget till duken,,men vad gör det med några nya UFON,,,Dessa alster värme så  gott och isolerar bra gör de med!!!


Nu undrar jag vad ni gör denna lördag???Själv skall jag få börja på ett helt nytt projekt,,en ny utmaning kanske eller något mönster som fastnat i den lilla högst upp!!Ja det återstår att se...

LÖRDAGS kram till er alla!!!

6 kommentarer:

Bibbi sa...

Snyggt blev det ju...ofärdigt som det är!Precis som jag!
Kram

Wivi sa...

Läckra färger.
Här har det sytts grytlappar.
Kram

Annika sa...

fin liten duk du gjort. Själv har jag varit hundvakt, tvättat, sytt klart Majas utmaning och också hunnit med lite annat :-). En bra lördag med andra ord! Kram

evaj sa...

Ligger bra till i tiden ,, för snart knackar våren på och då passar detta set bra!!! Kram

evaj sa...

Tack Wivi,,,, och när tid och lust finns !!! Kommer jag att härma ,,, tror jag . / kram

evaj sa...

Hwj Annika!! Är du också med på Mariad utmaning ,,,, själv känner jag mig missnöjd med min,, ibland är scraps bra men ibland så skulle man nog inte använda dem !!!! Men roligt har jag iaf. Haft!! Kram kram