Summa sidvisningar

torsdag 25 oktober 2012

Tumbler!!Sent igår  em,,kom jag hem med ett leende på läpparna ,,trött men inspirerad och full av sylust!!Åt lite och vad gjorde jag sedan ,,,,jo,, givet intog platsen vid symaskinen!!

En hel del småsaker blev gjorda,,och allt som är klart är ju klart och ligger där och visar stolt upp sig,,och känns så skönt för mig.Ja ni vet...

Inför Quiltköping så hade jag med lite gamla jultyger som jag använde till Accuquilten,,,,för att skära isönder.En av mallarna var Tumbler,,,och nu har jag en hel påse full med färdigskurna tumblers mallar.Som ekorre så går det givet inte att att bara slänga dem,,utan av  dessa får det väl bli något utav en gång.Nu har jag iaf tagit fram dem och börjat att sy ihop .

 
 
Ja,ni ser rätt,,grönt tyg!!!

Så här långt hann jag igår kväll..kanske kanske stannar jag med denna då "löpare "så här och sätter någon röd liten kant runt och sedan grönt igen ,,eller så fortsätter jag och syr upp alla bitar och då får det bli en liten ,,mys,, quilt!!

Jag har ju hela dagen på mig att tänka,,för jag är inte hemma innan sent ikväll,,vi har ju våra syträffar här idag.

Denna torsdag är grå och trist  här ,,men alldeles strax så skall vi sätta färg på den med alla härliga färgsprakande tyger,,,,tur de finns .....Bamsekramar!!!!

3 kommentarer:

Wivi sa...

Har ritat en egen tumblermall men om den är likadan som Go-mallen vet jag inte.
Blå himmel med tunna molnskyar i Sth och 0-gradigt, brrr.
Ha det så trevligt med dina sygrupper idag.
Kram

Maja sa...

Där var det grönt, minsann!
Älskar den mallen!
Det är den absolut bästa av alla de som jag testat! Man syr med ett leende och allt stämmer!
Pillade på mina utskurna bitar i går, men inte mer än så!!!
kram

aliceilys sa...

Visst känns det gott att få ut ngt fint från gamla jultyger som man inte vet varför man en gång köpt, eller som man totalt ledsnat på!Kram på dig från Lisa i Lysekil