Summa sidvisningar

onsdag 17 oktober 2012

Spännande!!
Igår kväll satte jag mig i soffan för att  titta på fotboll...och sy några stygn för hand.Mannen i mitt liv.. håller hårt i kontrollen och hela tiden ändrar flyger och tittar på än det ena och än det andra.Lite fotboll blev det,, men tillslut så tröttnade även jag att titta på matchen.För varje gång vi var inne på 5an och tittade ,så låg vårat lag ju under med ,,ett två tre ...mål.

Jag hade det iaf trevligt med min handsömnad,,och njöt av den.Så helt plötsligt så sappade han igen,,,och då  hade vi gjort mål..ett två ,,och tre mål!!Hur gick då detta till....nu blev det ju helt plötsligt spännande ..även för mannen!!och de sista minuterna var ju bara så där underbart spännande....måste bara få säga ,,Grattis Sverige!!


Vad sydde jag på då????Jo,, för ett antal veckor sedan kom denna tygbunt till mig.. 
 
med posten,,och jag hade fritt fram att sy en löpare av  dessa batik och linnetyg.
Ivåras sydde jag en vårlöpare som blev lite poppis,,och varför inte då översätta mönstret till en höstlöpare.Så fick det bli och så gjorde jag...och så här ser den ut.. 

Idag är den quiltad och lukkekanten sitter på,,och väntar nu på att få ett nytt hem!!
Tycker själv att den blev så bra,,,slår mig gärna på bröstet (vilket inte är såååå vanligt!!)och njuter av den.Det var så roligt att se den växa fram och sy den i dessa olika material..en vacker och spännande kombination!!

Blåsigt ute ,,regnat i natt,,,usch och fy ,, tur det är gott och varmt inne,,,,får väl se om jag tittar ut idag eller vad det blir av denna onsdag!!Hur som helst,,,ha en bra dag!!


Onsdagskramar från mig

3 kommentarer:

Wivi sa...

Den blev verkligen fin.
Efter ett ordentligt spöregn på morgonen så tittar nu solen fram. Ska strax ge mig iväg för att möta mamma på sjukhuset för inskrivning.
Kram

Britt-Inger sa...

Det blev en fin löpare. Jag tittade inte alls på TV igår, sydde för fullt och skall fortsätta idag också. Men måste ut en tur och handla hirskolvar till Knut och Sixten. mina nymfparakiter. De har klagat över att godsakerna är slut.Härligt väder, så det skall bli skönt med en cykeltur
Ha en bra dag

Catarina C sa...

Härliga tyger och trevlig löpare! Här är vädret fint och solen skiner. Skar till vadd och baksida till Lil Twister-toppen igår, ingen fotboll, det fixar KS, det räcker! Kram