Summa sidvisningar

tisdag 25 september 2012

Lingon och mjölk!!!

 
 
 
Ja,så kommer dagens bild och text att handla om,,hösten är ju här och måga av er är säkert ute i skogen och plockar svamp eller bär.Sedan syltar och saftar ni ,,och fyller erat förråd med härliga fyllda burkar och flaskor.
 
 Så såg mina höstdagar ut förr också,,men idag så ligger detta långt bakom mig.Numera bor vi ju själva ,,Johansson och jag,,så vi gör inte av med så himla många burkar med sylt,,men,, den största anledningen är nog att jag egentligen inte gillar att plocka bär,,,sedan så får vi dessutom sätta oss i bilen och åka iväg för att plocka dessa härligt röda.Ja... ni hör ...
Vet ,,att det går att köpa plockade på torget också...men...
Nej,, jag kommer nog inte närmare dagens titel än till detta enkelsängs täcke,, som fått namnet  lingon och mjölk,, än så här.Och jag känner mig nöjd med detta,,,även om den köpta burken inte innehåller så många röda bär!!

Jag hoppas och tror att denna quilt kan passa i ett vitt rum som en färgklick ,,eller i en vit soffa,,annars  så blir det mer isolering av centrallager B!!

Sedan bilden togs så är quilten också quiltad och väntar bara på sin lukkekant!!

Ute blåser det rejält,,och regnet vräker ner så våra gåskor får nog ledigt idag,, tror jag !!
Vad sysslar ni med där ute, denna tisdag??

Igår så var jag så redig,,""igen tycker jag"",,städade mitt tygförråd ,,vek om och lade alla tyger snyggt och fint..och hoppas nu på att jag skall hitta de tyger  jag behöver,så mycket  bättre och lättare!!

Vad dagen kommer att innehålla,,har jag inte planerat ännu,,och någon större planering tror jag inte det blir heller.Syns och hörs imorgon!!

Tisdagskram från lilla jag

 

9 kommentarer:

Maja sa...

Tack för tisdagskramen!
Den tar jag med mig i säng, för nu orkar jag inte vara uppe längre!!
Din vackra kvilt är välkommen till min nya fotölj i grafitgrått om den inte passar på den vita soffan!
Centrallager B får klara sig utan den, tycker jag!
kram till dig!!

RyumQuilt sa...

Flott teppe i nydelige farger.
Ha en fin høstdag ;-)

Gudrun sa...

Vilken ljuvlig kvilt.Perfekt i färgval enligt min smak:-))
Kram Gudrun

Dollandesign sa...

"Lingon och mjölk", är en ordkombination som ligger så gott i munnen, tycker jag. Härligt att säga, man kan "smaka" på det ett par gånger. Kvilten "lingon och mjölk" som Du sytt ser mysig ut, tycker jag.

Dollandesign

Immi sa...

Känner helt igen mig när det gäller att plocka bär och allt vad syltning och saftning heter. Det lilla som går åt här, det finns att köpa i butiken, den tiden vill jag lägga på att sy istället..Så för mig räcker det med din fina kvilt, Lingon och mjölk..Kram Immi

Wivi sa...

Vilken härlig kvilt, så "mjuka" fina färger. Den skulle passa perfekt in bland kuddarna i vår soffa.

Jag gillar att plocka bär men det gör inte min rygg längre så både lingon och mjölk får införskaffas från butik.

Här är helgrått och lite blåst men inget regn (än så länge).
Kram

Ankie sa...

Härlig kvilt!
Känner igen mig när det gäller bärplockandet. Men det är knappt så att man kan säga det utan att folk tycker man är lite konstig. Svamp plockar gubben och dottern.
Kram

Catarina C sa...

Hoppas regnet har slutat ösa ner hos er, här i Hbg har vi klarat oss idag, däremot kom det massor igårkväll. Din Lingonochmjölk-kvilt ser fin ut. Kram

Marianne sa...

Vacker quilt i fina färger. Ha det bra.
Marianne