Summa sidvisningar

onsdag 8 augusti 2012

Nu är tiden ute!!!
Tack till alla er ca 30 som ville vara med och gissa ,,när räkneverket slår över.....till 100.000 besökare!!
Nu kan ni följa minut för minut och se om ni är den lyckligt lottade!!

Har ni varit inne på     http://butikenannalunda.blogspot.com   :s bloggsida så ser ni vinsterna.Än en gång ett stort TACK till Anna som hjälpte mig med detta!!


Som ni då kanske vet är första priset ,mönster och mall på detta japanska puzzel mönster....och jag kan bara tala om hur lätt och roligt det var att sy denna quilt!!
Med andra ord  väldigt smart linjal!!Och det gillar jag!!!!!
Minns sedan förr att det var både krångligt att sy och tog tid,,,nu alltså tvärtom!!

Sedan är det givet tygerna också som gör quilten!!Och i mitt fall när jag testade det hela valde jag svart och vitt,,som passar bra här hos mig till ex.en duk.Jag vill ju helst kunna använda det jag syr!!

Frågan är hur jag skall få till min ,,,i Marias tyger,, myllerquilten,,,gått och tittat funderat ,,vet inte riktigt om jag är nöjd,,kanske blir det sprätt.....att skära sönder  mera i dessa små bitar jag sytt ihop tror jag är omjöjligt,,och det skall ju hålla till en quilt.

Under tiden jag funderar har jag idag plockat i mina sybehör ,,vikit tyg och med andra ord städat.Känns så skönt.....i höstvädret !! som just gått över till sommar igen!!!!

Nu är jag spänd,,är ni??

Kramar kramar

3 kommentarer:

annemarlen sa...

Svart o vitt, alltid läckert!

Ha det gott med städning o sömnad..
och visst är det spännande! Kram

Bibbi sa...

Än är det ju lite kvar men det går nog fort... innan veckan är slut så klart... närmare bestämt på lördag kväll kl 21.15 Fniss! Men jag missade det så jag gissar utom tävlan!
Svart och vitt är snyggt och blir en fin duk!
Kram

Pumlans flitiga fingrar sa...

Visst är det kul med ordning. Då kan man skapa lite mer oordning när andan faller på.
Jag har provat sy det mönstret men utan mall, med måttangivelser bara. Jag tycker det blir så snyggt med de förskjutna sylinjerna! Jättefint i svart/vitt.