Summa sidvisningar

måndag 6 augusti 2012

Jordskalv!!Imorse vaknade vi till, att ,vad vi tyckte var ett mycket,mycket gammalt godståg som var på väg ,,det dånade och mullrade och" körde" med sina fyrkantigs hjul,,men det  kom aldrig...
Nu var det ju inte ett godståg utan  ett jordskalv utanför Halmstad i havet ,som mätte 4 på skalan, och även vi här i Varberg fick en liten känning.
Jag hoppas att vi slipper ett efterskalv,,vilket säkert kan komma.Som ni vet så damp det ner ett paket med scraps i början av sommaren,,,,,

Med avs. MariaG,,  http://majasparadis.blogspot.com .(Denna bilden jag visar idag är en helt annan utmaning jag fått från samma adress.Håll till godo)Detta kuvert har legat och malt hela sommaren ,,jag har funderat och funderat vad skall jag göra av alla dessa ""små"" bitar....drömt både vackra men också mardrömmar!!!
Nej då, några mardrömmar är det inte,,men det är kul att fantisera och fundera,,det håller liksom  näsan över vattenytan.Som ni nog förstår har det varit omöjligt att ha framme allt detta på matbordet i sommar!!Ända till igår,,,,DÅ.....

Satte jag i gång,,hällde ut allt!! och ,,men var, var hade  alla mina tankar och funderingar tagit vägen .... om vad jag skulle göra av allt detta???Borta!!

Hm,, då var det ju bara att börja om igen ,,,,fundera ,nej ,,sy ,,JA.....

Och jag sydde........

 Dessa!!


Nu till en liten fråga,,vad skall dett blidå?? tycker ni???Vore jätte glad med förslag,,fler block kommer så småningom ,men de blir i samma storlek och färgskala!!
Mina tankar jag hade i sommar är som bortblåsta,,fantasin har tagit slut ,,men jag hoppas att drömmarna kommer tillbaka!!

MÅNDAGSKRAMAR!!


7 kommentarer:

Maja sa...

Gud, vad härligt!!!
Jag ångrar mig och vill ha tillbaka allt!!!!
Ett mystäcke att dra på sig i soffan,
gärna kviltat och klart! ;-D))
STOR KRAM!!!!

Wivi sa...

Sy ihop alla block med en enfärgad remsa emellan (vit eller nå'n färg som matchar scrapsen?)
Kram

Ulla sa...

Ett "gladtäcke" föreslår jag.En kombination av Majas och Wivis förslag tror jag blir superbra.

Bibbi sa...

Ett täcke till höstens kalla dagar!!
"Ångrerskan" har så många egna täcken så hon behöver inte fler :D. Det blir snyggt!!
Kram

MIss Wattpads mamma sa...

En mysfilt inför höstens lite kallare dagar, inkrupen i den med en kopp kaffe på altanen?

evaj sa...

Ha ha Carina ,,, alldeles rätt !!! Kram

Jenny sa...

Jag röstar också på mysquilt med remsor emellan blocken. Lycka till!