Summa sidvisningar

onsdag 22 augusti 2012

Gammalt och nytt....
,,,,är nu ny sytt!!!


Min härliga sydag kom igår,,,då fick jag riktigt till det och jag började känna igen mig...Jag skar och jag skar rutor i massor,,,sydde ihop ,,pressade ,,(och det var varmt ,,kan jag säga!)sydde igen ,,skar remsor och sydde på blocken,,,puhhh..men vad roligt detta var då!!!!

Lunchen fick jag serverad av min kock,,(haha,,gott med rutavdraget!!!!) hann dock tvätta och hänga ut några maskiner tvätt,,gott eftersom det regnar idag,,och fick det torrt.

På kvällen sjönk jag ned i solstolen på altanen ,,njöt av min dag och kände mig riktigt nöjd ,med den första riktiga sydagen.Kroppen sa då ,,nu sitter du kvar här och det gjorde jag ,,för jag/den var ju helt slut!!!träningvärk ???

Är ni nyfikna????på mina block???20st stora härliga niorutor,,som nu får ligga till sig!!!!som ni ser på tygerna så kan de ligga och vänta på nästa steg ett par månader!!


Våran Maria,,  www.http://majasparadis.blogspot.com    blev ju så förtjust i min gamla quilt,,och även hennes vännina Bettan,,så ROLIGT !!Nu lär det ju sys vanliga rutor i Skövde också,,,,den ena duken efter den andra,Detta är ju fantstiskt med våran data och hemsidor,,att man kan INSPIRERA!!Helt i min stil,,detta gillar jag!!Så här ser den ut i "verkligheten""... quilten som nu ligger på bordet på Lomåsen,,,gamla och nya tyger...berättade just för Maris via Skype,,att det rutiga tyget ,,köpte jag nog på 70-80 talet ,,kilovis i en källare i Borås,,,,och med lite uppblandning så passade nya tyger även här,,tycker jag.Även om nyanserna  också är lite olika.

Ja, ha mina vänner ,,vad ska då hända idag då.jag har inte frågat min maskin  ännu om den vill starta ,,så jag får väl se och känna,,vad det blir .Om det skvallrar jag imorgon!!

Mitt i veckan KRAM till er alla!!!

3 kommentarer:

Maja sa...

Här ska skäras och sys, men jag har inga romantiska tyger!
Är ju inte så romantisk laggd;-)
Kram så hörs vi!

Bibbi sa...

Rutor kan användas till allt och snyggt blir det vare sig man har romantiska tyger eller inte. Den är jättefin din kvilt!!
Du envisas med att det är dags att tänka på julen... och det är nog inte fel det om man ska hinna med att sy nåt!
Kram

Wivi sa...

Nytt och gammalt om vartannat kan bli hur fint som helst. Gillar din romantiska stil.
Kram