Summa sidvisningar

måndag 20 augusti 2012

Bra start på veckan!!
.... och efter dessa rader så drar vi på våra skor,,och insuper den friska höstliknande luften!!En bra start på veckan !!

Några arbeten var med till Borås i helgen då vi var barnvakter,,,barnvakter,,, jaja det kan vi kanske kalla oss än,,men de ""små"" har blivit så stor nu,,,så det dröjer nog inte länge innan de klarar sig själva.men det känns bra att få vara med och framförallt att träffa dem!!

Fick ett kuvert för någon vecka sedan ,,med tyger,,,avsändare en viss tjej,,Anna,,och då hade hon fått jultyger från Moda.
Känns ju lite tokigt att slänga sig över jultyger när solen skiner som allra varmast ute..men så är det ju.
Och för min del är det en fantastisk ära att få skapa av alldeles purfärska tygserier.


Kuvertet som kom häromdagen och även besöket från andra sidan åsen,,är inte tömt,,utan det ligger nya härliga tyger och väntar på mig och min skärkniv,,,,men först en lång tur med mannen,,,visst är det en bra start på veckan!!??Måndagskramar till er var ni än är eller gör!!!!!

4 kommentarer:

Annika sa...

Klickade på bilden så jag fick bättre storlek, och OJ så fin den är. Du är kanonduktig som får ihop både färg och form så härligt! Kram Annika

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei
God ide,av de nye julestoffene som vi også har fått ned i butikken.Nydelig bruk av motivstoffet,og designet på din måte!Eg tenkte på tennbrikkebeholder og kuverbrikker ved første øyekast.Får sy noen modeller av stoffene,det får folk til å ville sy,men så var det denne tida og energien det er for lite av.Beste hilsen Quiltegleder Margrethe fra Hardanger

Wivi sa...

Tjusigt, tjusigt.
Inget höstväder hos mig :-)
Kram

Bibbi sa...

Blir det julgröt och pepparkakor nu också?!
Förstår att du tycker att det är roligt... Fiiint blev det ju också!!
Kram