Summa sidvisningar

onsdag 18 juli 2012

Vardag igen...Tänk vad fort dessa dagar gick,,, våran semester,,,men så är det ju när man har roligt!!

Flickorna och vi kom hem igår kväll,,efter en härlig avslutningsdag i Hamburgsund på ""våran"" brygga.Jaja den är inte min ,,men den ""var" en gång för länge länge sedan!!

Där fiskade de krabbor och sjöstjärnor ,,hoppade i och ur båtar och hade såå himla kul.Vi vuxna satt och solade och tittade på båtarnas E6:a i sundet.Och vädret var även denna dag ,,helt underbart.

Väl tillbaka i Varberg stod ett jätte gäng med ungar och väntade på dem,,bara att byta om och så var de försvunna!!Mannen intog soffan och tv:n ,,medan jag packade upp och sedan också slönk ner i soffan ,,men då med en lukkekant i handen.Tyvärr blev inte arbetet helfärdigt igår kväll så jag kan inte visa det idag.
Men den som väntar på något gott,,,ni vet,,kanske i morgon!!

Dagens bild är täcket från klipporna i Smögen,,fam Rydas biltäcke,,gåva från mig!!

Täcket och föräldrarna har tagit vägen över Borås för att hämta familjens katt Svea!!

Jag vill här passa på  och Tack mina nära och kära för denna resa,,och inte minst min moster Berit för vi fick låna bryggan i Hamburgsund igår och även för lunchen hon bjöd på!!

Nu skall mina känslor och jag försöka att komma överens,,,,,,,lite jobbigt är det...men en utställning väntar till veckan ,,så här finns att göra ,,bra för att  skingra sina tankar!!


OnsdagsKraamar!!

3 kommentarer:

Wivi sa...

Härligt färgglatt täcke.
Just nu försöker solen titta ner genom molnen men till eftermiddagen utlovas regn, blixt och dunder. Hoppas vi hinner hem från boulen och lunchen innan det brakar igång.
Kram

Maja sa...

Täcket är så härligt glatt och faktiskt lite "majigt"!
Här regnar det och är allmänt tråkigt!
Kram

Anonym sa...

Hamburgsund.....när jag var liten, firade vi semester i Heestrand hos mina kusiner. En gång har jag varit hos en tandläkare i Hamburgsund :)
Gun A.