Summa sidvisningar

måndag 2 juli 2012

Juli!!Igår sa våra barnbarn att nu farmor är det bara 7veckor kvar på sommarlovet!!Och detta stämmer:Fast det varit många fina dagar av dem så tycker de inte att sommaren har börjat ännu,,och jag kan hålla med dem,,lite!!

Det är ju bara internet som visar att det är sommar,,,,nyss så fick jag ett Skype samtal och det gick inget vidare,,,men skam den som ger sig!!Vi försöker om en stund igen.

En liten enkel fråga ,,vad gör ni all nu för tiden,,har ni semester eller,,jobbar ni ännu???Syr ni???Vore roligt att höra hur det är ute i vårat avlånga land!!!Peppa mig!!!


Jag fortsätter väl med mina avslutningskanter ... och hoppas på att solen kommer tillbaka!!

Måndagskramar

7 kommentarer:

Hilde sa...

Hei på deg. Jeg syr veske til ferien + ordner håndsøm jeg skal ha med meg til Karlstad. Skal på fetival der fra torsdag, så jeg må raske på for å få alt ferdig. Blir fint å se hva alle andre gjør. Her er det vind og skyer, ikke regn ennå.....
http://hildequilt.blogspot.no/

Maja sa...

TURKOS!!!!
Kram

Anonym sa...

Hi hi jag syr äntligen quiltat 3 projekt och skall börja på det 4: e kramisar Märit

Catarina C sa...

Här har hämtats barnbarn i Lund, som kom med tåget från Södertälje och ska vara här till torsdag, så något syende blir det inte här. Kram

Wivi sa...

Blå himmel och sol men ibland hopar sig molnen, dock inget regn.
Har plockat fram ett broderi från förra året: Birdie stitches (tror jag det heter) och påbörjat septemberblocket - ett höstträd.
Kram

Vera sa...

Är man kviltare så finns det väl inget dåligt väder ;-)

Gunilla sa...

Det har varit full rulle så i dag har jag bara sorterat litet mönster :-)
I morgon får det väl bli fart igen, man kan ju inte drömma bort vareviga dag!
kram