Summa sidvisningar

tisdag 10 juli 2012


Idag hoppas jag att jag får den tid jag vill bakom min Janne.Jag har en hel del små saker som ligger och väntar på en quiltsöm.Eftersom det inte är det bästa sommarväder ute ,,tror jag att det blir en riktig mysdag inomhus och tv:n och symaskinen får långa  besök.

Hade idag tänkt visa ett gäng gamla bilder på mina cirkelquiltar,,men tekniken och nätet vill annorlunda!!
Jag hade då tänkt dessa som en inspiration för er ,,men också för mig.För visst har vi ett gäng mallar som bara ligger och väntar på att bli använda.Hopps!!
Tänk vad energi vi här i Viken lägger  på detta internet och telefoni....men nu är det bara 2,5 månader kvar....så fungerar det igen!!

Ojdå..ja här kom det då en bild.

Minns när jag sydde dessa quitar hur roligt detta var och hur bra mallarna passade ihop.Detta är faktiskt ett roligt mönster att sy både med scrapsbitar eller med tänkta tyger och färger!!Har ni mallen ,,varför inte testa igen!!??

Nu ber jag att inlägget kommer in när jag trycker på publicera...

Alldeles strax skall jag njuta en stund i lugn och ro bakom min lilla symaskin!!Vad gör ni denna trista och blöta dag?


Tisdagskramar fån Bambi

3 kommentarer:

Bibbi sa...

Men oj... är det verkligen såå segt ditt Internet?? Men det blev ju ett inlägg att gotta sig i trots det! Såna cirklar har jag aldrig sytt... men fint ser det ut!
Ha det gott i oväderstider!
Kram

Catarina C sa...

Tänk så många olika mallar man har liggandes, vore bra om man kunde komma till skott och börja använda dem, det kan bli många trevliga mönster utav de. Din cirkelkvilt ser härlig ut. Här har det klippts gräs det växer som bara den. Får se om det blir något sytt idag! Kram

Wivi sa...

Så'na mallar har jag gjort och börjat sy ett par cirklar - se'n hamnade allt i UFO-lådan.
Nu är det bara virkning som gäller.
Kram