Summa sidvisningar

tisdag 12 juni 2012

Tack till er!!
som kommenterade och gillade mitt nya myller projekt!!Min nya sommarduk.
Jag berättade igår,, om att jag använt min Lil Twister linjal,,och Wivi frågade om det inte blev mycket tyg över.Svarade,, mycket och mycket,,det beror hur man ser på det hela.Klart det blir en fyrkant kvar men den går ju att använda till annat !!Därför skall ni nu i två dagar få se vad det blivit av dem.
Här kommer de första alstren......
Här ser ni två MugRugs,,som egentligen är fyra ,,men bara dessa är helfärdiga!!

Jag älskar ju detta med att försöka omsätta det mesta av alla tygbitar till något vettigt!!Ibland blir det jag syr bra och ibland mindre bra.Detta stör dock inte mig ,,för under tiden jag jobbat med mina alster har jag haft himla kul.Jag tycker det mesta av olika mönster är intressanta och roliga.Ett av dessa är just denna mall,,Lil Twister.
Går snabbt att skära ,sy och få  hela arbetet bra.En stor fördel med mallen ,tycker jag också  är "tassarna" under den ,,vilket gör att mallen  ligger väldigt stadigt på tyget och inte glider iväg.Sedan vet jag att det går att lösa samma mönster på olika sätt.Mitt ordspråk är ,inget är rätt och inget är fel......huvudsak är att man har kul!!

Sommarduken kan få sin plats idag på utebordet,,för just nu spricker det upp här och solen värmer så gott.Hoppas bara att vi får behålla den nu,,och då menar jag i hela vårat avlånga land.
För visst har vi sommar??Imorgon slutar barna skola här i Varberg och då fylls det på av lediga skolbarn!!


En tisdag i Apelviken,,och kram från oss!!

1 kommentar:

Maja sa...

Så söta de blev och du är beundransvärd som tar tillvara på allt!
Kram