Summa sidvisningar

onsdag 16 maj 2012

Smart Bambi??
För ett antal år sedan så drog Anette L igång en regnbågsutmaning....och vi var ett antal quilare som hängde på.
http://anettemel.blogspot.se
Ibörjan var vi lite flitiga ,,så även jag, på att sy och visa upp våra  quiltar på regnbågens egna blogsida.
http://regnbagen.blogspot.se


Idag så kommer det en regnbågsquilt då och en annan då,,själv har jag varit lika dålig att fortsätta och sy dessa mysiga och roliga quiltar.Ända tills nu.


Enl. Anette så är det ingen tidspress vi har på oss utan alla får ju sy i sin egna takt!!

Jag som idag har utgett mig för att vara smart har tänkt så här!!

Susanne Eriksson,,drog igång på FB vid nyår,,en utmaning ,, från boken
Scraps-Basket Surprises av Kim Brackett.
Ur den får vi sy hur många quiltar/toppar som vi vill,,och orkar under detta år.((Mina KviltSYstar hängde på allihop!!)

Eftersom min tid i år har gått alldeles för fort,,och den har tagit slut innan jag ens har börjat blinka,,kom jag till skott ganska sent med att sy från boken.Hörde bara de mina sucka hur kul det hela var och de hade så roligt!!Men för ett par veckor sedan var det dax,,,OCH det var såååå roligt.Jag började med ett mönster ur boken  som heter FEED SACKS,,,och jag är helt såld!!!!


Det var då min smarta ide kom till,,,,,sy en quilt i varje färg till regnbågsutmaningen!!!OCH det är nu detta jag håller på och gör!!!!Idag så fattas det bara en gråblå quilt!!!Den lila o gröna är också klara!!

Smart eller smart ,,ja det behöver vi inte diskutera,,även om jag gärna vill slå mig lite på bröstet!!!!!

Dessutom så får jag ju många quiltar till Susannes utmaning också,,på samma gång!!!Men framför allt så har jag så ROLIGT!!!!! och en hel del scraps går det ju åt ,,,inte fel det heller.Så har det blivit lite upp fräschning av  nyare tygerna också...En härlig kombination!!!


Igår så började jag att montera några av de första  gula quiltarna ,,satte på kanter osv.Tror att de går att använda som dukar.Annars får de väl fraktas till centrallager B ,,för vila!!

Snart är det väl dax att testa ett annat mönster i boken,,det är 18st att välja bland,,och då får vi se om de andra  är lika roligt att sy...och kanske tom.. några flera regnbågquiltar!!!!!Vem vet.....

TISDAGS kramar till er alla!!!!2 kommentarer:

Unknown sa...

Hi hi jeg så i forje uke at du hadde sydd de etter samme mønster. Det er moro å prøve samme blokk i forskjellige stoff og farver. synes det er en kjmpe fin ide... Ha en flott dag videre. Du inspirerer meg med dine positive taanker på din blogg.

Wivi sa...

Tänk så olika det kan bli beroende på färgerna.
Blir de tillräckligt stora kan de ju bli Afrikatäcken istället för att hamna i centrallager B.
Kram