Summa sidvisningar

lördag 21 april 2012

Nu är det färdig lekt!!Alldeles strax skall jag sätta mig och sy ihop mina Tumblers block.Meningen var att denna quilt skulle blivit färdig redan igår,men under hela dagen fick vi lite trevliga besök...Och senare på kvällen var jag inte sugen på att sy.

Idag ligger promenaden bakom oss och jag skall strax slå mig ner vid min Janne och få till de sista raderna på quilten.Så här lång kom jag igår!!Som ni förstår på dagens titel,så är det färdig lekt för min del nu.Om jag inte själv investerar i en skärmaskin,vill säga.
Jag har ju fått lånat denna accuquilt Baby GO, av Anna för att demonstrera den i mina olika grupper här i Varberg.Vilket skall ske i denna veckan.Jag kan bara  konstatera att det är en jätte smart maskin,,och mycket mera exakta block kan man inte få.Sedan vet jag också att man skall ha plats att ställa den,,vara sugen,och  inte minst plånboken styr ju också ens liv och inköp!!!

(Min granne kom in igår ,,gick hem till sin fru och sa att Eva köpt en pasta maskin!!)

Men, Om, man är en sygrupp som vill investera i denna maskin ,,så tror jag det är toppen toppen.Vill man dessutom göra  grupparbeten så kan man inte få mer exakta block.

Eftersom jag lånat denna skärmaskin och den inte är min ,,kan jag inte skicka några utskurna mallar till någon av er,och det hoppas jag ni förstår.Är ni nyfikna,.hör iså fall av er till Anna,,hon bestämmer!!

Min Tumblers quilt kommer att gå i blå/turkosa nyanser och det är bara gamla scrapstyger,,blocken har jag sytt ihop huller om buller ,,utan en tanke.Jag tycker det skall bli så spännande att se hur den kommer att se ut när den är färdig!!Hoppas den kommer att se gammaldax ut.Roligt är det iaf att sy den.......

Lördagskramar på ER alla!!
5 kommentarer:

Birgitta i Gävle sa...

Jag tror att din kvilt kommer att bli urläcker.
Den där "apparaten" blir jag faktiskt litet sugen på. Tidigare när jag tittat på den på Syfestivalen har den inte lockat alls, men nu när jag sett hur du testat den, jag då kommer "vill ha".

Maja sa...

Visst är det härligt hur bitarna stämmer överrens!!!
Det är bara att sy!!!
Jag sa till Anna att det är som att skära smör med en varm kniv!!!
Så stor är den ju inte, så att den tar farligt med plats, men jag skulle inte vilja släpa med mig den på symöten. Bättre att köra några bitar då och då när man får lagom bitar!
Jag spar mina i olika glasslådor.
Så kan jag bara plocka fram när de behövs!!!
Kram

Wivi sa...

Det ser ut att bli en kalasfin kvilt.
Har ritat upp en tumbler efter en bild på en blogg någonstans men jag har ju inga mått att gå efter så det blir min alldeles egen variant.
Kram

Lizzan sa...

Vilken härlig quilt du har på gång! Ska erkänna att jag länge känt ett sug efter en sån leksak, men plånboken håller inte med mig just nu...kanske längre fram ;)
Kram Lizzan

annemarlen sa...

Åhh så fint!
Ja mé vill leka med en sån apparat!

:) Kram till dej!