Summa sidvisningar

tisdag 27 mars 2012

Ett kuvert.....

.......damp ned i våran brevlåda igår....ingen räkning,,,utan ett underbart kuvert ,med en utmaning!!

Kuvertet kom från EvaW i Malmö,,,  www.eva´s kryp-in.blogspot.com ,,,,en underbart söt dragkedja och två bitar tyg,,sedan kan ni läsa  på meddelandet!!!
Tack Eva ,,kommer snart att bli något!!!

Eva och jag träffades i lördags på den stora quilt mässan,,och fick några minuter att prata med varandra.Det är alltid så trevligt att möta dig Eva.
Hon hade också liggande i sin bil ,,den vackra quilt som hon hade med på Öresundsquiltarnas utställning på symässan.Så givet bad jag henne att hämta den,,så jag fick titta och klappa lite samt att ta kort på den.Denna quilt,,kommer från boken,,,,Scraps-Basket Surprises,,av Kim Brackett,,och mönstret är ett av 18 som finns i denna bok.Detta heter Summer Breeze.
Våran goa skylthäxan,,,, www.skylthaxan.blogspot.se,,,har utmanat oss quiltare ,,just från denna bok att sy så många quiltar  man vill just från denna bok...den som syr mest.....

3 kommentarer:

Maja sa...

Välkommen i gänget!!!
Eva w´s utmaningsgäng alltså.
Vad jag vet så väntar vi nu på dig och Lizzan. Jag är klar (alltid lika skönt att kunna bocka av ett projekt)! Dessa Kinesiska dagkedjor är ju dundersöta! Lycka till!!!
Evas täcke är så fint, kul att du fick titta och klappa!
kram

Lizzan sa...

Ohh har du med utmanats, min ligger och blänger på mig ff men är oförskämd nog att inte brätta vad den vill bli ;)
Ha en bra tisdag!
Kram Lizzan

Wivi sa...

Täcket är jättefint. Min utmaning sitter fortfarande på designväggen.
Kram