Summa sidvisningar

måndag 19 mars 2012

En strålande måndag!!

....att vakna upp till,,,en stor sol är det ute ,,men tyvärr så blåser det rejält!!!Så det blir nog inte altanen idag för min del,,,även om det är lockande.
Nej det blir till att vara inne och få lite gjort ,,men också vårda denna hosta som inte vill gå över.

Vi diskuterade lite om trådar igår och jag tror vi lider samma problem alla vi quiltare.Ett kärt problem,,,för vi har ju så roligt under tiden vi håller på med våran hobby!!!Så en liten tråd ,,här eller där,,vad gör det??

Jag har suttit lite och funderat ,,tiden den springer ju iväg.Nu finns det ju lite roliga och intressanta datum ,,som gäller våran hobby,som väntar,i vår!!

Det första är ju på lördag,,då min bil kör mot Förslöv.Sedan gäller det den stora helgen då Nordisk Quilt drar igång,,i Danmark.
Ivåran grupp skall vi åka nästan allihop,,,och vara borta torsdag -lördag,,eller rättare vi kommer hem på söndag morgon!!
Detta skall bli så trevligt att göra något tillsammans,,få gå runt och njuta av alla fina alster.Sedan skall det bli såå kul att möta många av Er ,,som också dyker upp .För visst åker ni till NQT i Ålborg??

Vi har anlitat Brunossons buss ,,som tar oss dit och har ordnat boende och allt vi behöver...vi åker tillsammans med Knallekviltarna,,,tror det finns någon plats kvar om någon känner för att åka med!!Denna quilt var på NQT i Göteborg -09, någon som känner igen den??En enkel ,,,men så härlig quilt!!!!!

Sist idag vill jag tacka ER alla ,,för ni tittar in på min sida,,,igår kväll passerade mätaren 70.000 besök!!!Bockar och niger!!!!


Kram till ER denna härliga måndag...nu till skärmattan!!!!

10 kommentarer:

Junebacken! sa...

Ha ha, inte bara trådar blir det överallt. Idag på fm var jag till veterinären och rakade min långhåriga katt som blir så full av tovor i pälsen. Vad hittade vi i pälsen om inte små, små små tygbitar... Veterinären tyckte att det iaf var bättre än dammråttor... *fniss*
Kram

evaj sa...

Haha... Ja tänk som det kan bli....Våran härliga hobby!!!! Kram till dig

Wivi sa...

Full snöstorm på förmiddagen, brrr. Jag som trodde det skulle vara vår med sol och fågelsång.
Det blir inget Danmark för min del. Får se fram emot resan till Luleå 14-17 juni hos Brita.
Kram

Anonym sa...

Hej!
Det är inte konstigt att du har
många tittare på din blogg, du
skriver så trevligt, jag läser och tittar gärna in på din blogg, har
ingen själv hälsar Ulla-Britt från
Malmö

annemarlen sa...

Visst har vi en rolig vår att se fram emot. Jag ska också till Ålborg. :)) Torsdag till söndag. Flyger dit. Och bor på Hotell Det Vite Hus (eller något åt det hållet)

Då kan vi ju ses!! Kram.

evaj sa...

Åhhhhh så roligt Annemarlen!!! Givet!!! Men så kul!! Kram till dig

Lizzan sa...

Visst finns det en del att se fram emot i år, men NQT hoppar jag över även iår...känns lite långt att åka ;)
Men jag hoppas få läsa om hur det härligt det var i din blogg sen!!
Kram Lizzan

Wilma sa...

Hej bästa farmor, ska sova snart men tänkte bara läsa din blogg!!:D saknar dej så mycket!! Kolla gärna min blogg:)

Anonym sa...

Grattis till 70 000! Inte konstigt att det har blivit så många, för du skriver så inspirerande och bjuder på så många härliga bilder. Keep up the good work! Kram, Gunilla G
PS. Vistelsen på Malmön var som vanligt underbar!

Maja sa...

Kram;-0)