Summa sidvisningar

fredag 2 december 2011

Man ska inte förhasta sig!!

Igår så var jag ju tveksam till min svart/vita quilt ,,en katt bland hermelinerna,,och då framförallt den lime färgade blocket.Det var ju inga större problem med detta block ,,det var bara att plocka bort.(kan användas till annat så småningom!)
Sedan funderade jag och funderade och fick ju bra tips här på hemsidan men också via Skype.Nu har jag funderat både igår ,natten och idag på fm,och är nog lite säkrare på vad jag skall göra ,,men dessa block,, och  får nog  ligga till sig till måndag tror jag.Man ska ju inte förhasta sig.

Under tiden igår när jag funderade jag plockade jag i mina scraps....och fick ihop dessa små block ,sydda i PP.Har  tom använt en bit sammet i ett av blocken.Nu skall jag då undersöka vad jag har för skarp färg jag skall sammanfoga  block med...

Ja så är det när man leker ,,och leker ...men roligt har jag och det är huvudsaken.Allt kommer så småningom att lösa sig!!!Fredagskramar till alla er där ute!!!

3 kommentarer:

Wivi sa...

Kul, kul!
Hur mycket svart/vita tyger har du egentligen?
Kram

Maja sa...

SNYGGT!!!
RESTEN TAR VI PÅ SKYPE!!!
KRAM

MIss Wattpads mamma sa...

Nä man ska inte förhasta sig för då får man ta till Mr sprätt. Snygga block, det du hade utlagt med färg häromdagen var också läckert på sitt sätt, undrar vad du ska sätta till detta. Kram