Summa sidvisningar

söndag 27 november 2011

Man tager vad man haver......

...och så gjorde jag igår!!
Är  just nu inne  i ett stim med tokigheter.I fredags sydde jag ju ihop skar,sydde ihop och skar och tillslut syddes allt ihop igen.OCH det var så roligt...att inte behöva tänka eller veta hur det hela blev.ATT få leka och bara vara i sin hobby ....

Igår gick jag loss på massa scraps som bara låg där och tittade,,, och undrade,,,när är det våran tur?Tyger (Tilda ,tror jag)som jag har fått för länge sedan och av dem har jag sytt ett flicktäcke,,en gång.Hade  lite andra  röda scraps som också fick åka med av bara farten.


Ibland är det såå kul att bara gå loss,,utan mönster ,mått och allt runt omkring.Igår så sydde jag bara ihop alla mina scraps och allt fick bli som det blev,,tillsammans med ett bastyg(det vita).
Idag skall jag plocka bort alla trådar,,lite sprätt blir det nog också,,,sedan en kant till,,kanske?  ,montering och så quiltning.Då gäller det att tänka ,färg tråd,,mönster på quiltningen ,,eller bara sy den också hipp som happ..Ja det kan bli eftermiddagens  lek!!! Kanske har ni ett  Tips??

Nu hoppas jag på ett glas glögg serverat av mannen,,,varmt och gott.För här har det börjat att blåsa lite och värre skall det ju bli sägs det.

Önskar Er alla en fin första advent!!!Kramar
6 kommentarer:

Maja sa...

Ljuvligt arbete!
Kul att det inte bara är jag som leker och skär!!!
Trevlig 1:a advent!!!

Kram

Anonym sa...

Oj oj oj va roligt att bara kunna sitta o plocka o sy. Jättefin :)
Kanske vita hjärtan quiltade i det vita.
Trevlig 1a advent kram

annemarlen sa...

Härlig liten kvilt det blev av godispåsen "scraps"

Kram till dej!

Lizzan sa...

Läckert!! Tänk att det kan bli nått så snyggt av att skära och ha kul!
Kram Lizzan

Wivi sa...

Så söt den blev. Tuta och kör med kviltningen.
Kram

Anonym sa...

Hej hoppas du inte blåste bort, har återhämtat mig nu och vill bara sy men jobbet kallar igen men kanske imorgon kram märit