Summa sidvisningar

söndag 2 oktober 2011

Rep!!

I torsdags när mina SYstrar och jag träffades hade vi många järn i elden!!Så kan det bli eftersom tiden går så fort ,då gäller det att ligga i och vara tidigt ute.

Vi håller redan på att sy vårat vinsttäcke till sommarens utställning....

En av önskan denna torsdag kom från Stina ,att få sy med rep.En teknik som jag sydde för många är sedan och även hade som en demonstration.Nu var tyvärr Stina sjuk men Kerstin K testade att sy en väska.

Här har hon lånat en av mina
väskor för att ha som hjälp att titta på.Hon kom väldigt långt på den under kvällen.Känner jag henne rätt, så  hänger  den nog på hennes axel nu...

Lite skålar och väskor jag
gjort genom åren.
Just nu finns de på mitt centrallager B och väntar på bätte tider!!

För övrigt idag skall min lilla jullöpare quiltas,,har precis monterat den.Men först skall jag städa min symaskin från damm,,,brukar göra det varje lördag ,,tyvärr så hann jag inte det igår,,men bättre sent än aldrig!!

Söndagskramar på ER alla!!

7 kommentarer:

Wivi sa...

Syr du på maskin eller för hand?

Kram från en som är trött i fötterna idag också.

annemarlen sa...

Åhh, vad fina saker i "repsömnad". En teknink jag inte provat, kanske man skulle ta och göra det? hmm.. det är mycket man vill göra.

:-) Kram!

Anonym sa...

Ännu en på bild, som jag känner igen, hälsa så gott. Vilka härliga väskor du gjort. Visst är det en rolig teknik och här kan man verkligen använda sina sk fula tyger. Må så gott vännen önskar MonicaJ

Gudrun sa...

Jag tycker väskorna är alldeles för vackra för att hamna på centrallagret. Det är en helt oprövad teknik för mig men jag blev väldigt inspirerad. Jag vet att det finns böcker i ämnet. Vet du någon som du kan rekommendera?

Jenny sa...

Ska prova nån dag. Det blir så fina grejer. Kram Jenny

Ullan tilkut sa...

Hi! Greetings from Finland! These are so nice! I love them! It's so nice to find other quilters from other countries!!! Thank you for your blog! :)

Hilde sa...

Flotte ting du har sydd med tau. Du er flink.