Summa sidvisningar

fredag 21 oktober 2011

Inte blir det ..

alltid som man bestämt!!
Nej ,min kasighet igår om att sy lite både på för och efter middag ""sket"" sig redan andra dagen....Haha, ja så kan det vara ,,,men tanken och planerna lever kvar och det kommer ju flera dagar.
Jag har iaf en stor quiltglädje varje dag ,vid symaskinen eller i tankarna,,Natten tillbringade jag i mina scrapspåsar och då syddes det skall jag säga...nya härliga täcken.Var de tog vägen nu på morgonen har jag ingen aning om..Något centrallager B fanns inte med......synd!!

Solen skiner så härligt ute och det ser lockande ut att sätta sig på altanen ,,men termometern visa bara 9 gr.När jag tittar ut kan man tro att någon hällt mjölk över våra fönster,,,,fy vad smutsiga de är efter senaste stormen........Det är sådana smällar man får ta om man bor vid kusten!!


Igår lovade jag att visa två quiltböcker som kommit ,via posten och Förslöv, i mina händer.Två underbara ,var och en på sitt sätt,,med massor av mönster på både lappteknik och broderier.Riktiga pärlor att sy ifrån,, bakom symaskinen eller i soffan ,,,, Sweet Sentiments av Natalie Bird
Some Kind of Wonderful av Anni Downs
Jag rekommenderar dessa varmt,,,

Var ni än är ,,eller vad ni än gör,,ha det gott denna fredag!!

Bamsekramar

2 kommentarer:

Maja sa...

Nu ska jag "svära" strax på väg till garnaffärer!!!!
Fast jag har sytt 4 block och lite annat denna förmiddagen! Visst är det konstigt att man är som populärast och får telefonsamtal när man tänkt sig att göra annat?;-)
Ha det gott!

Lizzan sa...

Hoppas du hade en riktigt bra fredag och fick nått gjort!
Kram Lizzan