Summa sidvisningar

fredag 28 oktober 2011

Äntligen fredag,,,,

  ,,,så tycker nog många skolelever idag ,då deras höstlov börjar.Så vet jag att de våra barnbarn tycker också ,,dessutom är deras väskor packade för transport till Varberg och Kjell och mig,nu i em.
Under veckan som kommer , hoppas jag ,att det kan bli en och annan söm som vi kan sy tillsammans!!Men det blir säkert vädret som avgör det hela.

Igår hade vi ju en låång sydag här,töserna och jag.Trött i fötterna  och huvudet var jag när jag kom hem,,men glad och lycklig!! Det var så många av de mina som sytt så mycket hemma och visade upp för oss.Det är ju en riktig vitamin injektion.


Kerstin H!!

Här kommer det en jätte fin jullöpare,, tycker jag,,som är hämtad från en äldre upplaga av Quiltmagasinet.Även kvällen igår var det tyst och koncentrerat.Tillslut gick maskinerna igång,,men då var det dax att packa ihop och gå hem.
Tiden går fort när man har roligt!!
Men som en  av mina SYstrar sa,,jag fortsätter när jag kommer hem!!och det känns bra för ""fröken"",,,tar det som ett godkännande av kvällen!!!

Trevlig fredag på ER alla!!! KRAMar

6 kommentarer:

Maja sa...

Godmorgon!!!
Frukosten är nyss intagen!
Det blev en natt på soffan. Tur att de spelar så mycket hockey i NHL och att jag har kanalen så att jag kan titta på det!!!!
Urskön duk!
Vacker!!!
Kram

Gudrun sa...

Löparen är riktigt läcker.
Nu skall jag också njuta av barnbarn:-))
Kram Gudrun

Catarina C sa...

Jättesnygg löpare, bra med duktiga elever! Önskar dig en härlig vecka med barnbarnen! Kram

Lena sa...

Härligt snygg jullöpare!
Kram Lena i Kungsängen

Wivi sa...

Jättesnygg löpare.
Ha en trevlig vecka med barnbarnen.
Kram

Birgitta i Gävle sa...

Vilken läcker löpare