Summa sidvisningar

onsdag 14 september 2011

Tänk,,,

,,,att jag då skall behöva vara en ekorre.Tror ni det finns något botmedel mot detta och denna sjukdom???Kanske har ni något tips,som man kan träna på,själv här hemma.


Det senaste av alla sparade remsor eller de som blev kvar av min remskvilt,blev denna lilla löpare!!Har sytt denna efter Creative grinds mall Whirligig Block (5inch pieced block),

Även denna lilla duk kommer från samma mall.
Dessalite större  kviltar har jag sytt efter en mall som  har kommit från Skövde.


Nu kommer jag till det som alltid är det svåraste ,,hur skall jag quilta min nya löpare,,och med vilken färg.....och tråd?
Den svart/röda duken fick en  hjärte quiltning.De understa täckena har jag handquiltat med grov Aurifiltråd i det vita tyget!

Alla ni som följer våra bloggar , har eran Maja och min Maria,ett födelsedagsbus/tävling,,gå gärna in och läs och kommentera ,,så kanke det kommer en överraskning även hem till eran brevlåda,en dag!Nu till verkligheten denna onsdag!!Kramar på ER!!


4 kommentarer:

Kerstin sa...

Sluta inte med "Ekorrandet"!! Inte när du får till så fina saker av "bråten"...
Kram, Kerstin

Wivi sa...

Vilken käck löpare det blev av resterna.
Hur du ska kvilta kan jag inte ge något råd om, jag är en fegis som mest kör i diket.
Kram från hamstern Wivi

Maja sa...

Jag skulle använda distanspressarfoten inne i "Whirlysarna" och sedan frihandskvilta i allt bakgrundstyg!
Bakgrunden skulle jag ha en mild nyans i typ ljusgult. Det andra skulle jag ta en mörkare tråd, men det är ju jag det;-))!!!
Kram

Lizzan sa...

Spara på du...en vacker dag kommer det behövas ;) Men nog kan jag förstå din frustration, ibland känns det som om jag är omgiven av saker som inte behövs men ingen orkat kasta (nu räknar jag naturligtvis inte in mina sysaker ;)
Kram Lizzna