Summa sidvisningar

fredag 2 september 2011

Quiltrally!!....börjar ju idag och jag hoppas att alla ni  som åker runt får njuta av fina quiltar och många roliga erbjudande,samt många tips.
Mitt quiltrally har också börjat här hemma,men för någon  veckor sedan , och håller på att  avslutas i dag!! Då är de saker jag skall ha med till Förslöv och demonstrera  på söndag färdig sydda.
Hoppas vi syns där  !!

Jag har varit en sväng på centrallager B ,nu på morgonen .Där fann jag ett par gamla grytlappar som passar bra att hänga upp i köket.

Det är nog minst 10 år sedan jag sydde dem ,,om inte är ännu längre  tillbaka.De kommer  iaf att duga åt Johansson och mig ett tag.
Lite roligt är det med gamla sydda alster ,,jag undrar bara hur tänkte jag då,,när jag valde tyger och sydde dessa??Det kan man fundera på Svaret:.Har ingen aning........Hoppas,,och det tror jag,,,att jag hade roligt iallafall......

Ha en fin fredag,,och trevlig helg!!Kramar

6 kommentarer:

Immi sa...

Hade varit trevligt att träffats i Färlöv, men tyvärr för min del blir det inget rally, jobbar hela helgen..ha det så trevligt! Kram..

Wivi sa...

Roliga katter. Duger alldeles utmärkt till herrskapet Johansson :-)
Kram

lisailysekil sa...

I mitt tycke är grytisarna hättehäftiga!! Kram fr Lisa i Lysekil

annemarlen sa...

Tycker jag me... dina grytlappar är så tuffa! Gör absolut inget att dom har några år på nacken i central-lagret :-))

Maja sa...

Du tänkte bra redan då!
grytlappparna är fina!!!
kram

JaneGardner sa...

Tänk att ett par grytlappar kan fungera som konst i köket! Att nåt sånt litet kan pigga upp så mycket! Kul! Tack för inspirationen.