Summa sidvisningar

söndag 7 augusti 2011

Smygstart!!

Idag så gråter Apelviken.......regnet det öser ner.....och många många av semesterfirarna packar för hemfärd.Tänk vad fort denna sommaren har gått tycker jag.Det var inte länge sedan vi var i Borås och hämtade flickorna och nu är det bara 1,5 vecka kvar av deras lov...

Läste på FB att några quiltgrupper redan startat,,och visst längtar vi efter våra träffar igen??Här i Varberg börjar vi den 18 Augusti.

Igår hade jag liten smygstart,,tittade på lite vita  tyger,,, till några quiltar jag skall sy under hösten,,
Nu tror jag att jag skall fundera på  ett litet bus.....eller utmaning....för visst är det dax att sätta igång ......Semestern.. är strax slut för mig ,dax att vakna upp till verkligheten igen.

Idag visade min besöks statestik på 33333,,

KRAMAR på ER!!

5 kommentarer:

Carmen sa...

Fina tyger du tittade på. Du har alltid så mycket bra idéer så det kommer säkert att bli något jättefint av dem.
Ditt bus kanske kan få igång mig igen men det beror sig på vad du hittar på. Jag nyfiken!?!?!? Nääää, hur kan du tro något sådant! :)
Kram Carmen

Anonym sa...

Textilkreatörerna startar inte heller förrän 18 aug men vi har vår sommarutmaning att ta till regniga dagar som denna. Här har det regnat sedan tidigt igårkväll. Kram Carina i Furulund

Wivi sa...

Låter spännande med bus.
Gråmulen morgon och sedan ösregn i flera timmar. Just nu uppehåll.
Kram

Maja sa...

Lustigt!
Hade mina funderingar på ett bus, men hitta gärna på ett före!!!
Kram

Quiltfarmor sa...

Hej! Finns nu också här som bloggare. Hade svårt att hitta något efter Zoomin. Förmodligen blir jag kvar här. Jobbar fortfarande med min sida. Har inte kommit in i alla finesser ännu. Ser att Du också börjar längta efter "quiltstart", samma här.
/ Meg