Summa sidvisningar

onsdag 24 augusti 2011

Lite mulet ute,men.....
...glatt inne,,och min Janne går på högvarv!!

Nu har dessa vit/vita block ,somblivit över 300 !!och det har nu gått åt massor med spetsar monogram och dyl..Den dagen de sys samman tror jag det kan  bli ett fint och gammaldax överkast,vilket är tanken oxså med det hela.

Vi har det mulet men varmt denna onsdag och en och annan droppe har oxså kommit. Kjell och jag har ändå tagit våran dagliga promenad.

Nu är det Janne som skall få sitt... och om jag får bestämma skall vi få det himla roligt tillsammans.Alla dessa ideer som har lagrats i mitt lilla chips,,måste nu få komma ut,,innan jag byter till ett nytt!Så nu skall vi jobba tillsammans.

För en liten stunds sedan blev det andra av dessa quiltar ihoplagda och fick en massa sömmar på sig ...så nu väntar det BARA  en liten lukkekant....!!

Förstår ni hur roligt jag har  det är här på Semestervägen....ser ett slut på de gamla alstren och massor med nya  skapas......

Jag hoppas ni har det lika kul var ni än befinner er och vad ni än gör!!

Onsdag är ju lill lördag ,,eller hur,,kan det bli räkor i kväll??och....

HA det!!Kramar

6 kommentarer:

Annika sa...

Dina blåvita quiltar är så otroligt fräscha. Och vad spännande det skall bli att få se den vit-vita. Du får visa efterhand som du börjar sy ihop! Kram Annika

Wivi sa...

Dina kviltar är så fina [fast de är blå ;-)]. Dem skulle barnbarnet gilla. Det vita kommer att bli som en dröm.
Kram

annemarlen sa...

Sägen som Wivi... ditt vita täcke kommer att bli drömvackert!

Nyfiken :-)

Kram!

Maja sa...

Du är otrolig!!!
Fast det är bra att du håller igång!
Det kommer ju inte att växa mossa på dig då!!!
Kramar!!!

Marianne sa...

Kan bara instämma med övriga båda kommer att bli fina.
När jag tänker efter det ligger många oanvända virksde spetsar i gömmorna,Även breda hardangerspetsar som är ny Kanse de borde utnyttjas, Får väl mkolla upp Ditt vi vita arbete.
Kram
Marianne

Birgitta i Gävle sa...

Vad spännande det ska bli att få se mer av ditt vita projekt. Jag har en massa vita dukar/lakan mm liggande. De är inte mina, utan min svägerskas och ska bli en myspläd till henne och brorsan, någon gång.