Summa sidvisningar

söndag 24 juli 2011

Ett myller...

   ..............av småbitar är så härligt!!!

Ett myller i chipset är värre,,,Lite så är det här hos mig just nu.Och  vad ska jag börja med  och sy   nu när min ""Semester"" är slut?? Ja det är frågan .Som tur var vann jag hos Skövde symaskiner ett USB minne i fultygtävlingen,,och hade jag varit smart så hade jag ju laddat ner alla tankar på det.

Nu är jag inte så smart så det kommer säkert bli ett kaos  där uppe,,för sugen är jag,,skall ni veta.

Pialuttan skrev på FB igår att hon sydde ihop småbitar ,gamla ,tillskurna och jag blev så sugen .Gick ut till förrådet och kollade alla mina småbitar som jag hade där,,.förstod genast att det var bara att klappa på dem och gå in igen.Som ni vet ,,detta med tid.....

Så kan det vara ibland...
Ni som har vägarna förbi Varberg eller vill göra en semester tripp hit är välkomna till Träslövsläge och Fiskarnas hus och titta på KviltSYstrarnas utställning .Hav och kust!!

Öppet måndag 16.00-21.00
Tisdag-söndag 14.00-21.00

Ha en bra söndag mina vänner och Kram

4 kommentarer:

Maja sa...

Här myllrar det också av tankar och ideér.
Tänker använda mig av rutigt kollegieblock.
Har en liten försiktig fråga nu så här i Julis sista vecka...
...en bag???
Kram

evaj sa...

Vet Maria ,hoppas hinna ,,,,,det är ju en hel vecka dit!!!!
Just nu känns det långt borta,men fru J kan ju ladda om eller hur????hahaha/kramen

Wivi sa...

Härligt myller. Jag tror jag är lite arbetsskadad efter många års ekonomijobb. Jag vill gärna ha lapparna i lite ordning även om jag börja med att "slänga" ut dem lite huller om buller. Mitt senaste Afrikatäcke var tänkt att bli just myller men slutade med ordnade rader.
Kram

evaj sa...

Då har vi varit lika Wivi,förr ville jag oså ha ordning på det hela...även när det gällde färger,.men men man kan ändra sig ,,även om det tar sin tid..../kram kram