Summa sidvisningar

tisdag 7 juni 2011

Fortsättning följer ...

på fredagens post leverans!!

Jag hade beställt lite varor från  http://butikenannalunda.se/ i början på veckan.Jag vissste att Anna var på väg till posten med paketet,eftersom jag beställde ytterligare ett tyg ,Paris, från henne.Det kunde hon nämligen tejpa fast på paketet utanför sa hon.
På onsdag kom inte mitt efterlängtade paket...men vi hade ju lite gäster här, så egentligen gjorde det ju inget..
Så i fredags när posten kom ,så låg det ju två andra brev /paket till mig där som en överraskning,men inte Annas paket.Då började jag bli liite tjurig.
Här skickar vi brev och paket för massor av pengar i frimärken och så skötter sig inte posten bättre.Det är så frusterande.
Vädret var fint och jag satt på altanen ,när Linnea ropade ..posten kommer igen farmor.....och hon sprang iväg och hämtade mitt paket i lådan.
Om det var så att våran brevbärare glömt att lägga i detta paket och fick åka tillbaka vet jag inte.Men sent ,sent på em hade all min post kommit rätt ....

Dessa tyger låg bl.a i paketet och adresserat
till fru Johansson!!

Nu är det bara tiden som skall räcka till och en del alster kan bli färdiga.
Tyget Paris vit/svarta högst upp,är bara så underbart,vad jag ska ha  det till vet jag inte ännu ,,men jag har ju något att klappa på ett tag och njuta av att titta på.Det gröna skall jag ha till mina four patch....och binda ihop dessa block med.

Här är det så varmt och kvavt idag.Huvudet har sagt sitt och det är inte så roligt .Vet inte om det är åskan i luften det beror på eller om det är min nacke.Jag har varit hos tandläkaren i morse och lagat en framtand,kankse blev det lite fel ställning där.Jag hade en sådan otur i helgen ,en bit av tanden hoppade bara rätt ut  ur munnen,,,,och sa hej då.Nu är iaf en ny lagning dit satt och tanden är finare än någonsin.

""Tur på gamla tanter att något är snyggt""

Så lever livet här i Apelviken idag denna tisdag.Ha en fin dag alla ni därute!!Kramar8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, ja konstigt väder nu orkar inget ting fast jag har tiden men det blir nog en slummer istället, JA snyggt grönt blir det kramisar märit

Carina syr och funderar sa...

Synd på både huvudet och plånboken men det är ju klart att en ny skinande tand är ju inte fel.

Carmen sa...

Snacka om värme, idag har vi på jobbet sprungit ut emellanåt för vi har knappt fått luft inomhus. Ute i skuggan gick det ganska bra att andas.

Kram Carmen
ps. Man är inte äldre än vad man själv gör sig. Du har ju mer energi än tonåringarna har. :)

Maja sa...

Så sant som Carmen sa det!
Du har mer energi än unga tonåringar!!!
Därav namnet Duracell!
Här har det iaf dundrat hela eftermiddagen och lite grand nu i kväll!!!
Kram på dig!

Anonym sa...

Den som väntar på något gott..... Vilka fina tyger du fick i ditt paket. Paristyget är hur läckert som helst...... Jag som du, så lockar detta kvalmiga väder fram huvudvärken. Sen var jag och tränade min armbåge i em och inte blev det bättre av det. Ta nu hand om dig vännen. Kraaaam från MonicaJ

Wivi sa...

Här kommer inga tyger med posten utan jag får "släpa" hem dem själv.
Kalasväder men aningen kvavt. Kanske åskvädret är på väg hit?
Kram

Lizzan sa...

Nog har det varit kvavt, jag riktigt längtar efter regn och gärna lite åska....
Härligt att ditt paket kom fram till sist!!
Kram Lizzan

Immi sa...

Detta underbart fina Paris tyg, det har jag också beundrat...