Summa sidvisningar

måndag 20 juni 2011

199 inlägg och 27.00 besökare!!

Tänk som det kan bli ,,vilken fantastisk läsekrets jag har.Ni är då alldeles för gulliga!!Sedan om jag får,, har jag  en klagan på Er,,ni kommenterar för dåligt.I o f s förstår jag det ,,för det är inte så enkelt att få fram svar,, tycker jag själv på denna sajten. Den är lite jobbig ,,men ,men !!Bättring från Er men oxså från min sida!!!

Ni har iaf tyckt om våra tavlor vi sytt och detta blir jag glad åt.Tror även mina Systrar som säkert läser min blogg ,,gillar detta.För ni ska veta så ligger det måånga tankar och mycket arbete bakom innan de såg ut som de gjorde.

Idag har det fallit en jämn ström av regndroppar fram till lunch.Nu är det blandväder men ändå så skönt , så,att det går att sitta ute .Tack o lov ,,allting blir så mycket lättare då,, mat och plats...

Nu är Sue quilten handquiltad och klar ,,och det är bara lukkekanten som fatts..Det går framåt trots allt!!

Fm. tillbringade alla flickor och jag i stan och hua vilken sommarrea det var... redig som jag är,,så kom dock bara hem med bh och trosa,,, allt till mannens glädje .Det ni!!!

Kramar på er denna första vardag i midsommar veckan!!!


11 kommentarer:

pialuttan sa...

Hej vännen!
Jag är en daglig besökare och min lillemans flickvän är också ofta här. Hon har börjat sy och tycker du har bra tips...kramen, pia

Kerstin sa...

Hej Eva!
Det är ju inte 2700 besökare utan 27 000 som har beundrat din sida! Detta inte sagt för att vara näsvis utan för att rätt ska vara rätt...
Jag beundrar och har beundrat mycket som visats på din sida, dock många gånger utan att lämna avtryck - ska bättra mig!
Kram, Kerstin

Anonym sa...

Suekvilten är bara SÅ söt! Kram, Gunilla G

annemarlen sa...

Halloj i regnet...
här är en som besöker dej nästan dagligen... kanske inte lämnar en kommentar alltid. Men försöker hinna så gott jag kan om tiden tillåter :-)))
Kramis till dej och grattis till så många besökare och framförallt så många inlägg.

Wivi sa...

Det där med nollor brukar inte vara så noga - om de står i början på talet *fniss*.
Som du vet så är jag en trogen besökare på din sida.
Kram

Maja sa...

Tralalla la! eller Hurra för dig!
Läser och skriver!
Kramar!!!!!

Elisabeth sa...

Hej på dig!
Jag är en av dem som ofta läser din blogg. Du skriver mycket intressant!!
Tyvärr är jag dålig på att kommentera, känns ofta som allt redan är sagt om man är sen med att läsa...

Kramar!
Elisabeth

Eva sa...

Grattis till 199 inlägg!
Kram Eva

Lizzan sa...

Jag tar inte riktigt åt mig, för jag är ganska duktig att kommentera om jag får säga det själv. Kan hända att jag inte hnner med varje inlägg för det där dumma livet tar ju både tid och kraft mellan varven ;)
Stor Kram Lizzan

Anonym sa...

Hej!

Läser Din blogg ofta sedan Du var hos Lappleken och höll en otroligt inspirerande kurs. Håller på med ett "verk" från det du lärde ut då. Kommer bild när det är färdigt!
Kram

Maggan

Anonym sa...

Hej fröken som du vet är jag inne ofta men som du skriver ibland kommer inte hjärnan på något utan man vill bara njuta kramisar märit